Zdravim.Citala som,ze normalny pocet percent tuku v tele zeny je od 18 do 25%.Ja mam 25,3.Vysku mam 174cm a vahu 64 kg.Pravidelne navstevujem fitnes centrum,ked nestiham cvicim doma a chodim na zumbu.Preto nechapem svoj vysledok.Mozno si poviete,ze 0,3% je takmer nic.Ale aj tak to nechapem,kedze sa snazim pre svoje telo nieco robit a aj tak som na hrane.Viete mi niekto poradit,co robim zle,popripade co by som mala robit,aby som to zmenila?Vopred dakujem.
Pocet percent tuku v tele
verim ze hej, len v lekarni mi to bolo vzdy blbe ked chodia ludia a pozeraju na teba ako na prizrak :)
ahoj veronika, ja som to zistila podla inbody tam sa postavis, chytis rukami a ono ti to vymera - to bolo vo vitalstudiu, ale podla mna sa to da aj v lekarni zistit.
ahojte, ako zistite presne mnozstvo tuku? na specialnej vahe, pristrojoch, u lekarov?
ahojte, no ja mam 30% tuku a viem ze je to hrozne moc, sak aj tak vyzeram. Sice mam na vysku 173/64kg co niekto povie ze je v pohode, no sama vidim ako to je...Neviete co moze pomoct aby sa to znizilo. Zacala som cvicit na orbitreku cca 40min a aj vecer sa snazim uz nejest nic nezdrave. Jem 5x denne
Kazdy clovek je individualny=iny ako druhi.
Cela myslienka standardizovania mnozstva tuku prakticky bez ohladu na vek a typ cloveka a individualnu dispoziciu je velmi nepresna a hodne subjektivna, naviac nezdravo ovplyvnena modou.
Z toho, ake su rozne lekarske nazory na to a rozne cisla vidno, ze je to este stale len vec individualnych nazorov lekarov a v poslednom case sa tlacia nizke cisla, dokonca az prinizke na naozajstny stav zdravia.
prave som nasla stranku, kde udavaju max 18 percent tuku v tele, a v ziadnom pripade nie nad 21,... to je docela desna predstava.,,,
niekde sa udava ze zdrava zena do 25 rokov by mala mat do 25 percent, inde sa udava ze az 30 percdnt. takze si dobre najprv zisti ako to v skutocnosti je, nez chytis stres a zacnes panikarit.