Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aj po kozmetike stale...

Príspevok v téme: Aj po kozmetike stale...
Mimcek334

Ahojte dievčence :) už som zúfala, no verím, že "skúsené" mi snáď poradíte :) Bola som na kozmetike na hlbkove cistenie pleti a sama kozmeticka bola prekvapena, ze hned emulzia mi vcucla do mojej mastnej pleti, odporucila mi aj kozmetiku makeupu L"oreal 16hod. a ten mi vobec nepomaha celo mam ako "na klzisku" rano vstanem to sameee...prosim PORADTE MI CO BY MI MOHLO POMOCT??? velmi pekne vam dakujem :)

mataBB

zinok nie je vitamin....to je po prve a po druhe, zinok podporuje imunitu...a nevadi ani vacsia davka, pretoze je to jeden zo stopovych prvkov, ktore takmer vobec nedostavame do tela stravou, resp je v takych veciach, ktore sa konzumuju velmi malo, napr hovadzina, vnutornosti a tak

a aby zinok pomohol ci uz na plet,vlasy alebo nechty, treba ho uzivat minimalne tri mesiace, az vtedy sa zacne prejavovat nejaky ten ucinok

piatok

pre kdejeIQ:

suhlasim so vsetkym co pises, aj ten zinok velmi dobre ze beries ale radsej neber viac ako je predpisaná dávka, zinok je totiz velmi dobrý vitamín ktorý skvele pomáha regeneracii pokozky ale vo zvysených davkach moze sposobovat znizenu imunitu takze pozor na to. nechcem davat rozumy ani nic take nie som odbornik len tak ma to napadlo :)))

kdejeIQ

Asi to, že je stále mastná. Teda jej pleť, samozrejme :)
A čo sa nejakej rady týka, neviem, sama mám trochu mastnú pleť, ale nie tak extrémne ako popisuješ ty. Určite by som ju ale nevysúšala stále drasticky. Ja som si teraz našla dobrý krém, Eucerin Dermopuryfier a ten používam na deň. Určite trochu zmatní, pleť sa tak nemastí. Potom som si všimla, že mi výrazne pomohlo užívanie zinku. Ale beriem väčšie dávky ako sú prepísané na balení. Dávam dve 15mg tablety denne. Treba ale užívať dlhodobo.
Potom určite by na mastenie pomohla antikoncepcia. Tá pomôže aj na rýchlo sa mastiace vlasy. Ale s jej užívaním nemusí každý súhlasiť.