problem je ten, ze moj priatel sa mi priznal, pred cca 4mi mesiacmi,ze sa v noci pomocil.. lenze predvcerom sa to stalo znova a dnes do rana zase (aj ked dnes uz nie v takom mnozstve, ako hovoril, ze predtym), vraj sa mu bud sniva nieco zle alebo sa mu sniva o wecku...
proste vraj nieco, co s tym suvisi..
ja mam z toho neskutocne nervy, lebo sa bojim, ze sa mu to stane znova a znova.. ma 22 rokov.. a v detstve nikdy problemy nemal.. :(
Pomocovanie u dospelych?
Ja som mal tiez problemy s pomocovanim, ale iba ked som si vypil trochu viac, nevedel som si s tym rady, tak som zasiel za urologom, ten nevedel presne zistit co za tym bude, ale nasiel mi na mocovom mechure nevylieceny zapal, tak mi predpisal Prostavitan, ktory som uzival, a cca po 3/4 roka problemy prestali. Odporucam Mudr. Tagaja v roosveltovej nemocnici v BB
moze to byt problem s prostatou, alebo zapal mocovych ciest, alebo uplne nieco ine. kazdopadne, nech zajde za urologom.
....človek nemusí byť alkoholik aby sa mu niečo také stalo. Stačí si zájsť s kamarátmi na pivo a tvrdšie zaspať ...
kúp mu plienky
tak mu daj na noc plienku a nemusis sa strachovat,vyrabaju ich aj pre dospelych
no takze uz 2 dni klop klop klop chvalabohu nic.. tak dufam, ze to bolo fakt len prepracovanim...
Hlavne nech nepije pred spanim, ale radsej uz ani popoludni kavu, caj, colu, lebo tieto napoje posobia mocopudne. Mozno iba nieco take vypil, lahol si do postele velmi unaveny a jednochucho sa nezobudil na to, ze mu treba na WC. Ak sa to stalo iba raz, dvakrat, tak nemyslim si, ze by sa hned jednalo o chorobu a ze by sa kvoli tomu hned musel vlacit po doktoroch. Nehovoriac o tom, ze kolki alkoholici sa tak zrubu, ze nevedia o sebe a samozrejme sa aj pomocia, ale ked su triezvi, tak sa im to nestane.