ake mate skusenosti s jednotlivymi druhmi/znackami? dakujem
ktore kondomy su naj?
My pouzivame:
SuperGold Professional
-odkaz odstránený-
My pouzivame:
SuperGold Professional
-odkaz odstránený-
Vyskusal som mnozstvo znaciek. Treba, aby cloveku sadol kondom dobre. To je hlavne. Moje oblubene su Mondos, Carex, Bix. I dalsie ine nie su zle, ale zvacsa su uz predrazene.
Fakt je ze tie durexi su drahe, tak som zacal kupovat pepino a nejaky rozdiel v kvalite nevidim no.. A ine znacky nemam odskusane. Ked si zoberes ze to ´vyhodne´ balenie durexov kde su po 12 kusov stoji nieco do 10 eur :D tak to je ina sleha... Pocul som tiez ze to vyrabaju v cine a vyr. cena je tusim nieco okolo 4 centov za kus, ta cena je len o znacke pochybujem ze o kvalite.
Osobne používam Durex, rôzne typy. Zväčša Love, Extra Safe, niekedy Fetherlite Ultima. Pre zvýšenie pôžitku odporúčam Arouser. Sú veľmi dobre lubrikované, na rozdiel od Pepino. Skúsil som ich viacero od Pepino, ale mne osobne sa neosvedčili. Kúp si z oboch značiek a uvidíš, ktoré Ti budú vyhovovať.
pepino, ani raz nepraskli, pouzivame tie zlto-hnede XL, su skvele. Ale aj tie fialovo-ruzove vrubkovane su suepr.
Na zaciatku sme pouzivali durex, ale zbytocne drahe a aj tak praskaju. Aj znamy to potvrdili, takze nie vzdy cena odraza kvalitu, dokonca duex je vyrabany v Azii a pepino v nemecku, sa mi zda.