Bola by som rada, keby ste mi dali nejake tipy, co kupit chlapovi na narodeniny. Kamaratovi, nie frajerovi. Vek 28 rokov, slobody. Som pozvana aj s ostatnymi kamaratmi na zurku, ale poznam ho len kratko. Takze ani jeho zaluby nepoznam. Co by ste mi poradili? Vdaka.
Darcek pre kamarata (nie frajera)?
ahojte vedel by mi niekto poradit co by som mala kupit kamaratovi na narodenniny ? poznamee sa necelý mesiac ..flasku isto nie lebo on nepije nepodporuje take... dakujem za rady..
:)) heh no dik...
:D :D :D alusinka tak zlato si sa pomylila :) a este zlatsie si sa opravila :D
Pohar na pivo? Vidis, to nie je zly napad.
ble, to malo ist do druhej temy... pardon ;)
A kvoli takemuto "fesakovi" som raz prisla o pracu... nebol to moj kolega, bol to moj zakaznik... az raz na to prisla jeho frajerka, ktoru chcel kvoli mne nechat, dala mi facku a ja som z toho vysla ako najvacsia krava a dostala padaka. A od toho dna, sa mi chlapec, ktory mi dovtedy vyznaval lasku, neozval :)))
Davaj si pozor radsej ;)
Ked je taky pivkar, co tak kupit mu pohar na pivo??? Dneska najdes vela originalnych kriglov s roznymi napismi a obrazkami ;) a ani to vela nestoji :)
Ale pokial sa dobre nepoznate, myslim si ze uplne staci flaska + nejaka dobra bonboniera...
Stretli sme sa zatial len parkrat, s kamaratmi. Ked si dobre pamatam, pil iba pivo, ziadny iny alkohol nechcel.
Su aj take obchody, darcekove predajne, kde maju vtipne tricka, uteraky, hry a podobne veci... ja tam strasne rada chodim a vzdy tam najdem nieco originalne...