Dcéru mi dovliekli domov spitú do nemoty, až tak, že sa z toho docikala a (s prepáčením) posrala ako lion. Oslavovali jeden dosť veľký úspech, ale to ju neospravedlňuje. Je už dospelá, má 19 a ešte nikdy sa jej to nestalo a hádam ani nestane, lebo inak je rozumné dievča, ale to čo vyviedla dnes je vrchol, preto uvítam každý tip ako ju múdro potrestať. Nechcem jej nejak moc nadávať, lebo stať sa to môže, ale tak? No neviem. Ocením každú dobrú radu. Ďakujem
Pomoc....dcéra sa mi spila do nemoty.
tiez sa mi to stalo ked som mala 19,na oslavach som sa opila kamarati ma odprevadzali domov,spadla som do blata,je to pre mna zazitok na ktory nerada spominam napriek tomu,ze o par rokov budem mat 60 stku.Je to pre mna celozivotny trest.
pokial to neni pravidlo, inak je seriozna a nieco oslavovala, tak z toho nerob dramu. ja som sa strasne ozral ked som mal 15 a na intraku som celu noc potom pregrcal skoro a nestal sa zo mna ani alkac ani fetak ani nic podobne. mal som vtedy stastie ze o tom doma nikto nevedel a nemusel som pocuvat ziadne zbytocne vycitky. ono pri takych zazitkoch jej skor ostane v pamati ten zly pocit z toho celeho lebo take spitie sa do bezvedomia fakt nie je bohvieka euforia teda.
nepanikár prosím, stalo sa, porozprávaš sa s ňou až bude triezva. Len dávaj pozor, kontroluj,aby sa neudusila zvratkami, ak by náhodou vracala.Daj jej tam lavor,stalo sa jej to.Bude to pre ňu poučením a ako píšeš, že je bezproblémová, bude to naposledy.
ja si myslim, ze dost velky trest bude pre nu uz to, ze ju doniesli domov a ze si ju ako jej mama v takom stave videla. Ked sa to stalo prvyraz, neriesila by som to trestom. Ale velmi vazne by som sa s nou o tom porozpravala.
Myslim si, ze sa potrestala uz sama. Ta hanba je dostatocnym trestom. Netreba jej to uz pripominat. Ak nezvykne pit, tak myslim, ze po tomto zazitku uz ani nebude.
Nie je, ale ďakujem, rada si tamtu tému pozriem.
nie je to náhodou okopírovaný text z témy ktorá tu už raz bola? zdá sa mi že som ju čítala asi pred cca rokom...