ja uz zenam naozaj nerozumiem...

Príspevok v téme: ja uz zenam naozaj nerozumiem...
frejko

To, co sa mi nedavno stalo, skusim zhrnut do par viet.
Spoznal som jedno dievca. Velmi sa mi pacila. Postupom casu som ju zacal pozyvat hrat tenis a vzdy so mnou isla. Vtedy sme si zacali vymienat pohlady. Potom sme vymenili facebook, cislo atd. Neskor sme chodievali spolu von, az som sa jedneho dna ocitol u nej v byte, kde sme pozerali film ... dlho vsak pri pozerani neostalo, prisli dotyky, a bozkavanie.. toto sa opakovalo niekolko krat. Velmi som sa na nu namotal. Zdala sa mi naozaj super baba .. myslel som si ze to bude ta prava.. ked som sa s nou vsak chcel porozpravat o nas dvoch, povedala mi, ze ma frajera a to dost dlho, a je s nim stastna. To ma dost sokovalo, ale povedal som si ze to este predsa skusim, mozno maju spolu nejake problemy ved inak by mi nedovolila to co mi dovolila.. pokracovali sme v nasich "filmovych veceroch" az to nakonec skoncilo tym, ze sme sa pomilovali. Na druhy den som sa s nou zas porozpraval, ze preco to robi ked ma toho chalana ... povedala, ze su od seba moc daleko, a obcas jej chyba pusa, pohladenie atd. Potom sme sa asi tyzden nevideli. Ten tyzden sme si iba pisali na FB, kde bola ku mne mimoriadne odmerana, a povedala, nech zabudnem na to, co medzi nami bolo. Nechapal som... pochopil som, az ked som sa dozvedel ze bola v tom tyzdni par dni s tym svojim chalanom. Od vtedy je konec tohto naseho "romaniku", ona je ku mne uplne odmerana, neprijemna, vobec sa so mnou nebavi. Najhorsie na tom je ze ja som sa na nu uplne namotal a je mi strasne luto, ze to uz skoncilo :( .. nechapem kde som spravil chybu..akoby to uz nebola ona .. zeny, fakt poradte mi kde som spravil chybu a ako to mam napravit ?? lebo ja vam uz fakt niekedy neorzumiem niektorym ..

kosa

ak Ti mame dat dobru radu, najdi si dievca niekde z Indije kde su religiozne nezatazeni.
Ostatne Ta budu ojebavat: mas prachy tak plat.
este dobra moznost je Cina, Honkgogk Macao a Japonsko z Tajskom.
Ostatne si Ta budu lem otacat okolo prsta a srat Ta.

RNG

Bud rad, ze to nepokracovalo dalej, len by si sa zahrabal hlbsie a hlbsie. Aj keby sa rozisla so svojim frajerom, zrejme by aj tebe zakasala podobne, ako s tebou tomu frajerovi.
Prelietave zeny(teda aj muzi) su pliaga a znicia z znechutia zivot svojich partnerov.
Od takych len daleko.

elsa5.5

ty si nič nespravil,žiadnu chybu,jednoducho si bol po ruke a vyžila to a to je celé,priateľa má išlo jej o také flirtovanie-sex,nemala nič v pláne,nejaký vzťah má priateľa a takto fungujú,vždy si pravdepodobne nájde niekoho na chvíľu....,,nájdeš si iné dievča hod to za hlavu.

ShaulaThalit

Môžeš byť rád, že si s osobou, ktorú si miloval nebol niekoľko rokov, a tých niekoľko rokov bolo zbytočných... strata času. A niektorí z nás tak dopadli. Ty si zažil zopár pekných chvíľ, životná trauma z toho asi nebude, tak ti gratulujem.
Ono to nie je len o tom, aké sú ženy, alebo akí sú muži. Je jedno kto ste. Ak ste ale zbabelec, odrbávač a pokrytecký klamár, ste nepoužiteľný.

radka28

nikde si neurobil chybu...len si natrafil na nevyrovnanú osobu, ktorá nevie, čo chce. Je normálne, že Ťa to teraz trápi a spominaš na to pekné...ale časom to prejde a príde aj žena, s ktorou nadviažeš normálny vzťah.

soffa

chybu si urobil tym ze ked sa ti priznala ze ma chalana,tak aj tak si s nou nieco mal.proste potrebovala sa odreagovat,trochu si "uzit" a ty si bol po ruke.zabudni na nu.nestoji ti za to.si predstav ze by ste spolu nieco mali(dlhsi vztah) a po case by ti urobila to co vyviedla s tebou.dokazal by si jej verit?byt v strachu kedy ta podvedie?

simculik

frejko: pocuvaj ty si nespravil ziadnu chybu co sa tyka vazho vztahu,,, si uplne super chalan, a nic si nevycitaj, bola to iba obycajna bestia, ktora ta vyuzila,,,, ale neboj nie kazda zena je ako ta mrcha. Mozno jedinou chybou bolo, ze si sa na nu nevykaslal ked si zistil, ze ma chalana,,, zabudni na nu :)

vsevedka

fgf, ano, bolo by to hnusne povedat mu to, ale vsak ak mas dostatok guraze a arogancie, kludne skus

tebe ide len o svoje ego, akt pomsty, nech trpi ona i on, ked ty musis..

proste to tak na tomto nasom svete nefunguje, ze ked sa raz s niekym vyspis, uz musi byt do smrti tvoj (nehovorím, ze bolo spravne, co urobila ta baba, nakoniec ako bolo rovnako nespravne, co si urobil ty

takze este raz: kludne to urob, ze mu to rozpovies, ale pocitaj s tym, ze mozes utrzit aj par po papuli..