Dobry den. Trapi ma jedna vec, nemam sa s kym o tom porozpravat, rozhodla som sa preto napisat na forum.
Mam 25 rokov a som vydata. Moj manzel si minule pisal cez chat s kolegynou. Je to kolegyna, s ktorou sa poznam aj ja, parkat sme boli u nej na navstevu. Videla som, ze vzdy, ked sa k nemu priblizim chat vypne. Pytala som sa ho s usmevom, ze preco to robi. Snazil sa to uhrat tak, ze zvelicujem a ze proste len nema rad, ked ma niekoho "za chrbtom". Mne to vsak nedalo ze preco robi take drahoty a ked siel urobit kavu, otvorila som si chat. Docitala som sa, ze ta kolegyna sa velmi trapi - kvoli chlapom. Nic konktretne tam ohladne toho nebolo, ako som pochopila, nechcela velmi o tom pisat. Nakoniec vsak hodila kompliment mojmu muzovi, ze aky je on dobry chlap. A moj manzel jej nad to odpisoval veci typu, ze "aj ty si ako z ineho sveta" "si proste anjelik"...
Zaskocilo ma to! Neviem, ci sa mam bat a vidiet za tym nieco viac alebo to brat len ako prejav empatie zo strany mojho muza, ze sa snazil psychicky pozdvihnut zdeptanu kolegynu...?
Nemam sa s kym o tom porozpravat...
arabeska,niečo tají to je jasné,na to utešovanie nech si nájde dotyčná iného,možno niektoré veci vymazal kým si prišla,treba to utnúť ešte v zárodku,jemu by som povedala aby si uvedomil že je ženatý,naopak ty nemáš rada ked si s nejakou babou vypisuje za tvojim chrbtom,až má kolegyňa problémy aj ty jej môžeš pomôcť,ale radšej nech nerobí problémy doma.
arabeska
ale on to takto vobec vnimat nebude. ty sa musis teraz velmi ovladat. lebo inak sa fakt moze od teba odtahovat a bude hladat pochopenie prave niekde inde. neurob tu chybu, ze sa nechas uniest. ty sa v ziadnom pripade nedostan do pozicie tej, ktora vyraba problemy. fakt to urob pre seba a ovladni sa.
dakujem, dam vediet.
Ale myslim si, ze to nezvladnem excelentne. Ja som dost vybusna a urcite poviem vsetko. Nuz ale co, vacsi "hriech" je podla mna to, co taji on ako to, ze ja som pod vplyvom strachu precitala jeho chat... :(
ja som dost zvedava.....no... urcite sa mu ale nepriznaj ze si si to citala.... je to nevinna loz.. proste sa snazis len zachranit vztah. je to logicke. aj ja by som to urobila.
arabeska
tiez ma to velmi zaujima, ako to dnes dopadne. tak urcite daj vediet. zelam ti stastne riesenie.
drzim palce, potom napis ako si dopadla. uvidis ze vsetko nemusi byt take horuce ako sa uvari.
Ako sa poznam, tak urcite mu dnes na to nieco poviem, lebo nevydrzim. Trapi ma, ze ma predomnou tajnosti. Asi tym aj zacnem... dakujem za posmelenie
Môžeš sa ho opýtať že čo píše a nech ti to da prečítať ak nebude chcieť tak potom ma pred tebou tajnosti a netreba to nechať tak lebo tým to začína koniec
veronika
urcite by to nemala povedat. to v ziadnom pripade. musi to povedat tak, ze ma taky dojem. ale urcite nepriznat, ze cosi precitala.
ale rataj s tym ze ked mu povies ze si mu citala chat, tak ta bude povazovat za speha a bude to pred tebou ovela viac skryvat a ty uz sa k tomu viac nemusis dopatrat.