ahojte, volám sa katka a mám 18 rokov. Veľmi ma trápy ako vyzerám. niesom ani chorá ale mám problíém s mojou váhou. Meriam 175 cm a mám 102kilo. velmi ma to trápy. strašne mi chutí jesť neviem dakedy prestať.. skúšala som rôzne diety tabletky na schudnutie radila som sa aj s mojim lekárom ale povedal že to chce len pevnú vôlu. no skúšala som ale nevydržalo mi to dlho. za pol rok som zasa pribrala 10kg.bojím sa že sa to bude len stupnovať aže to bude horšie ako to je teraz. som už zúfala. všade kde prídem tak si robia so mňa srandu,že aká som tučná a kolko vela zjem. hocikedy ujde na záchod a vyplačem sa. ja už neviem čo mám robiť dalej :(
obezita
Ahojte :) Sumko podla mna musis byt vnutorne skutocne presvedcena, ze chces schudnut, ak nie si, nema zmysel pisat na fora a potom ist si nakupit vela papanicka a spapat ho. Chapem, ze Ta to velmi trapi, ak chces napis mi na mail, aj ja mam nadvahu ale uz som schudla 12 kg , tak ti mozno budem vediet pomoct a podporit Ta :)
-odkaz odstránený-
dievčence, musíte začať od seba,zabudnúť na gumíkov a podobne, inak sa z toho nevymotáte, je to len a len o vašej pevnej vôle a o spôsobe stravovania a samozrejme šport k tomu.
tucna,180 cm 50 kg? v ziadnom pripade..ale psychicky chora
tucna - toto je ale uplne ina tema
sumko - chodis do nejakej obezitologickej ambulancie? alebo len k vseobecnej lekarke?
aj ja sa citim tucnou mam 180 cm 50 kilo =(
Super :-) Napis mi mail na alexandra.1@centrum.sk
prezyyvka ---no niesom s bratislavy,bývam 10 km od nej ale chodím tam každý týžden dva krát tak by sme mohli si ísť spolu zašportovať
Ahoj Katka. Ja mam 20 rokov a tiez by som chcela schudnut. Nie si nahodou z Bratislavy? Ze by sme chodili spolu sportovat...