nechcené tehotenstvo?- súrna rada

Príspevok v téme: nechcené tehotenstvo?- súrna rada
zafira

Ahojte
včera som mala s partnerom nechránený styk a keďže momentálne neviem kedy by som mala mať menštruáciu (zmenou prostredia, a novou prácou sa mi menil cyklus), chcem si čo najskôr zisťiť, či nie som tehotná. Netrvám len na teste, kľudne by som si kúpila aj nejaké tabletky "prvej pomoci", ale neviem či sú voľne predajné, a koľko dní po styku sa dajú ešte použiť. V prípade testu kedy je najlepšie si ho urobiť? Dá sa veriť tomu ktorý sa dá urobiť 5 dní po styku? K lekárovi sa momentálne nemám ako dostať a tehotenstvo je úplne vylúčené! Môže mi niekto prosím poradiť?

cesonovo9

hned temn den-ak by niekto bol tehu-nie je ešte mu zle na blivajs-asi niečo zjedla-tam kde im praskol kondom-
ked praskol tak nemusí nič byť-porozmýslaj kedy praskol a čo si robil.
zafira-otehotnit sa da aj mimo plodného obdobia sú také pripady-od do niekedy dni nefunguju.
ale tabletka po nie je na organizmus vhodna-myslím že ti nepredaju-nemusí zaučinkovať ako myslíš-myslím že je to drastické.

cesonovo9

hned temn den-ak by niekto bol tehu-nie je ešte mu zle na blivajs-asi niečo zjedla-tam kde im praskol kondom-
ked praskol tak nemusí nič byť-porozmýslaj kedy praskol a čo si robil.
zafira-otehotnit sa da aj mimo plodného obdobia sú také pripady-od do niekedy dni nefunguju.
ale tabletka po nie je na organizmus vhodna-myslím že ti nepredaju-nemusí zaučinkovať ako myslíš-myslím že je to drastické.

nemko

Ahoj,asi pred 5 dňami som mal pohlavny styk so svojou priatelkou a praskol mi kondom a to som zistil az po ukonceni sexu.A dnes sme sa rozpravali a hovorila mi ze ju picha v boku,ze nema chut do jedla,taha ju na vracanie a bolesti hlavy.Bojime sa ze bude tehotna.Chceli by sme sa opytat ci by sa este dalo zabranit a ako tomu zabranit aby nebola tehotna? ....za odpovede ďakujeme :)

Sue..

bella,jasne je jednoduche len pisat o tom ako ma niest nasledky...ale ani ty ani my nevieme v akej je situacii,takze nam neprislucha moralizovat co ma robit a escapelle je v jej pripade asi najrozumnejsie riesenie...
tym nechcem ospravedlnovat nezodpovednost Zafiri,lebo mat nechraneny styk v obdobi kedy tehotenstvo neprichadza do uvahy tak to je uz aka "odvaha"

Najčítanejšie články