Viem, že takých ako ja je veľmi veľa, ale ja už ten tlak asi dlhšie nevydržím...S manželom sme sa presťahovali a ja som prišla tým pádom o prácu. Už som 7mesiacov nezamestnaná a aj keď som denno denne na internete a snažím sa niečo si nájsť, stále nič..Chodím aj po firmách, ale stále je to o ničom..manžel zarobí cca 500eur, čo nám nestačí ani na čiastočné pokrytie nákladou (hypotéka, inkaso...)čoraz viac sa zadlžujeme a ja ten tlak už nevládzem znášať..keď sa k tomu pridajú ešte otázky od rodičou"už máš konečne prácu?"idem zošalieť. Bože veď ja by som išla aj do zahraničia keby tu bola nejaká normálna agentúra, ktorej nejde len o obratie klienta o peniaze..Mám 35r. a nevyzerám zle, tak kde je problém? Začínam si menej a menej veriť a čo je najhoršie dávam za vinu hlavne sebe, že nemôžem nájsť prácu.Rada by som si spravila aj nejaký kurz, alebo doplnila vzdelanie, ale to všetko stojí peniaze..Som zúfalá a poteší ma každá rada, tak prosím ak už bol niekto v podobnej situácii-poraďte prosíííím.