___*Ako s postcoitalnou tabletkou?___*pls

Príspevok v téme: ___*Ako s postcoitalnou tabletkou?___*pls
16baska16

Prosím vas pekne holky...Tá tabletka sa dá kupit len v lekarni? Ako? na predpis? Od určitého veku? Ako sa používa? Viem že do 2 hodín po nechranenom styku...a potom sa dava ete 1? Alebo ako??? Volá sa to presne
,,postcoitalna tabletka,,? Počula som aj niečo ako pojem tabletka ,,Beverly Hlls,,. JUJ baby ja sa v týchto veciach nevyznam tak ako? :)

Summer

hej hej..mne to napriklad dokazilo cely cyklus...a este som aj mala take stavy ze som bola 4 dni totalne unavena cez den a v noci uplne cula by som najradsej nieco robila:)...fakt radsej skus tie spermicidne kremy,to mas aj lacnejsie

123456

v tej tabletke (dvoch) je tolko hormonov ako v celom balicku antikoncepcnych tabletiek (tych je 21) a mozno aj viac... no fuj... dostanes kramy z tej tabletky a potom este tie normalne... takze zbytocna strata krvi... moze ti to naburat cyklus aj tak drasticky, ze ak si ho mala doteraz pravidelny, tak po tej tabletke uz to tak nemusi byt... ja by som si tu tabletku len tak z rozmaru nevzala... a dovod, pre ktory ty o nej uvazujes, podla mna je rozmar!

weronnika

no ja som nevracala,.. u mna to bolo teoreticky v pohode... aj menstruacia prisla na casa. .. bola silnejsia.. nic mi nebolo, az na to, ze som bola rozklepana z toho :)))

weronnika

baska -- holky maju pravdu .. postinor ak to bolo neplanovane a nahodou ... nie ze planovat postinor... ono to ma len tu vyhodu, ze nebudes mat babo, nevyhody viacej ..

16baska16

Summer weronnika diyyy ste moc zlatýýý... sa v týchto vecach neviznam...ved ked vým že som mala nechraneý sex..dojdem domov svacnem vopred pripravenu tabletku a malo by byt po probleme..eea to buem aj vracat abo ako??? okrem spominanej menštracie..že budu možno silnejšie

Summer

ved to ze suhlasim s 123456,pekne ti to moze dokazit cely cyklus a pre telo je to dost zataz ved predsa len je tam kopa hormonov,tiez to neodporucam

weronnika

baska -- ved pokial ten sex budes mat viackrat, tak preco nevybavit antiku ? :) .. co ked ti ten sex bez kondomu zachuti ?? :P

123456

baska ak mas pravidelny cyklus a vies, kedy mas plodne dni, tak to mozes skusit v tych neplodnych dnoch.... ale s tym, ze sa do teba neurobi a pouzijete napr. nejaky antispermicidny gel alebo cipky... len preto, ze chces vyskusat, ake to je bez ochrany, by si o postinore uvazovat nemala... to nie je cukrik....