Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rednutie vlasov u muža (26) - za kym zajst

Príspevok v téme: Rednutie vlasov u muža (26) - za kym zajst
Manička:)

Zdravim Vas.

Mam problem s rednutim vlasov. Som muz, mam 26rokov. Kebyze nosim krake vlasy je mi to podstate jedno, ale nieco cez 10rokov nosim dlhe vlasy, hram rockovu hudbu a som tak umeleckejsie zalozeny. Jednoducho to patri uz ku, a mne dost ma trapi ked vidim ako mi ubudaju.

Rednu mi hlavne na kutoch tie uz mam docela hole vlasy ustupili dozadu asi tak 4cm v kutoch od povodnej pozicie, a poslednou dobou sa mi zha ze aj na "ofine" skrakta medzi kutami.

Niaku velky starostlivost som niky moc neriesil. Max sampon, ucesat a raz za 1/2 roka podstrihnut. Preto sa v problematike neorientuje.

Teraz som skusil 30dni brat revalit, necakal som zazraky ale vysledok nulovy, tak som si teraz kupil Pantenol tabletky.

Mate este niaku radu ako zachranit moje vlasy? Dufam ze to nieje geneticky dane a do 5r nebudem sudruh lenin :D Tatko nieje plesaty, dedo tiez nie ani stryco.

Hlavne sa chcem opytat ci je niaky doktor ktory toto riesi? Mna napada kozny (zaobera sa aj stratou vlasou?). Da sa navstivit aj bez odporucania od obvodaka (toho by som tym nerad zatazoval)

dakujem

bibi123

podla mna sa s tym vela urobit neda, je to pravdepodobne genetika. Vraj pomaha mazat pokozku olivovzm olejom, vsetky ine pripravky su drahe s obmedzenou ucinnostou, takze je to podla mna prehraty boj. Na Tvojom mieste by som skusila brat zinok-vraj napomaha k rastu a posilneniu vlasov, ale ma vedlajsi ucinok, ze telo nerozlisuje medzi vlasmi a chlpami, takze Ti porastie pravdepodobne vsetko:O)))
ale aby som Ta potesila, o muzoch, ktori maju kuty sa hovori, ze su dobri milenci a kuty su znakom toho, ze ich zena od seba musi odtlacat. naopak plesina na vrchu a zadnej casti hlavy znamena, ze ich musi zena k sebe pritlacat:O)