pekny vecer. potrebujem vediet ci budem mat nejake problemy ked pocas liecby macmiror complex 500 mam pohlavny styk?? tiez ma zaujima ci sa vyliecim alebo nie? mate s tym niekto skusenosti? poradte
Macmiror Complex 500 - pohlavny styk-sex
Nema to ziaden vplyv na ucinok hak. Su to predsa lokalne cipky...
Zdravím, dožívala som Macmiror Complete 500. Celú dobu som užívala antikoncepciu Stodette. Mala by som sa chránit pri pohlavnom styku, alebo na to nemá žiaden vplyv???
ďakujem, l.
no ale tam je napisane ze nevadi ak uzivam aj ine lieky...a nic o antikoncepcii tam neni...fajn v pribalovom letaku je ze nemam mam pohlavny styk ale neviem ci len preto ze nakazim partnera a nedoliecim sa alebo preto ze antikoncepcia prestane ucinkovat a budem tehotna co ma teraz hlavne zaujima!!
precitaj si pribalovy letak :
-odkaz odstránený-
ahojte, mne tento liek predpisala lekarka dnes....mam pred menštruáciou ...mam počkať kym mi uplne skončí a potom mám nasadiť liečbu. Takže čo sa týka otázok či ich brať počas menštruácie ...myslím si že ich nebrať ...ale tým je liečba prerušená....na to by mal ale zodpovedný lekár upozorniť
Pekny vecer,
potrebujem radu, je sobota a ja som sa az teraz z letaku (z ceskej verzie, v slovenskej to nebolo) ze pocas menstruacie mam macmiror complex 500 prestat brat a zacat az po skonceni menstruacie. Ale mne uz ona zacala a mam ju dva dni teda dva dni som si tie tabletky dala dnu lebo som nevedela ci mam pokracovat alebo prerusit liecbu. Mozem mat z toho nejake vazne komplikacie? dost sa bojim, dakujem za skoru odpoved
aj ja tieto lieky teraz uzivam a odpovede na 90 percent vasich otazok je v pribalovom letaku tak nemusite hned stresovat na internete :)))