moj prvy problem, je to ze uz neviem co robit, v pripade ak sa farba\cierna\ vymyva z vlaskov velmi rychlo..nafarbim ich a o tyzden uz ziaden lesk, vyrastene,bez zivota..z ciernej farby je akoby mdlo sivo cierna...vazne bez krasneho lesku..
a ten dalsi problemik je ze neviem uz co s riedkymi vlasmi, neustale padaju, su krehke, a nemozem s nimi v podstate nic spravit...mam podlhovastu tvar...a ucesy v cope mi vobec nepristanu, a tiez nosit stale po bradu zostrihane vlasky ma uz nebavi, co by ste poradili...aby boli aspon trosku bohatsie, krajsie lesklejsie...a krasne havranie....
mimochodom ak si nenafarbim vlasy aspon raz za dva tyzdne...nevyzera to velmi pekne, bo mam ich tak riedke ze mi vydno pokozku hlavy...hmmmmmmmm.....dakujem velmi pekne za nejake fajn rady a tipy :)) velka vdaka...
co s vlaskami?
viem ze mate pravdu, no vyzera to velmi velmi zle ked su trosku uz odrastene...fu mozno by pomohla aj zdrave stravovanie...a tak....takze radsej sampon na 24 umyti, ak by to bolo uz velmi zle...hmm...no ...problem je vsak v tom ze som v zahranici, takze ku koznej alebo lekarovi asi ne...poradte teda neake regeneracne masky, len please fakt dobreee, bo ked i pouzijem masku, mam vlasky velmi ulahnute onicom...velmi ma to uz trapi,,dakujem fakt za rady...:)
v prvom rade si prestaň vlasy farbiť... daj im oddych aspoň mesiac a pol... viem že sa to asi ťažko predstavuje, že ti budú vlasy odrastať no to je to najzákladnejšie čo musíš urobiť... ďalej si kúp nejaké regeneračné masky na vlasy... nežehli, nefénuj ani nekulmuj!!! tvoje vlasy sú príliš zaťažené... musíš im dať oddych... lebo ak takto budeš pokračovať aj naďalej tak ti už na hlave nezostane absolútne nič... a odporúčala by som ti zájsť aj do kaderníctva kde sa tvojim vlasom dostane patričnej starostlivosti a poradia ti ako pokračovať ďalej... budeš musieť siahnuť hlbšie do vrecka no môžeš si za to sama že si si tak poškodila vlasy tým farbením... good luck!
skY,nechaj tie vlasy oddýchnuť,šampon vichy vlasy spevňuje a je aj proti vypadávaniu,loreal maska regeneruje,s takými riedkymi vlasmi by si mala zájsť kožnej voľakedy bol prípravok panthenol.
raz za dva tyzdne?????? preboha ved to nie je normalne..jasne ze mas riedke vlasy a ked v tom budes pokracovat tak ti na hlavne neostane vobec nic...ked si uz velmi chces farbit tak pouzivaj len farby na 24 umyti..su setrnejsie a taka palette sa ani nevymyje z ciernej, takze mozno ju budes mat aj dlhsie na hlave...ale nefarbi si skor ako 24 umyti...prehanas to a takymto sposobom prides aj o tie vlasy, co mas teraz
Sa necuduj ze ti padaju vlasy ked si ich farbis kazde dva tyzdne!Odporucena farbenie je najviac 1krat do mesiaca.
sama som si niekolko rokov farbila vlasy na cierno a moja odpoved je - prestan si farbit vlasy na cierno, lebo skoncis holohlava.
zamysli sa, ci Ti nezacali extremne vypadavat vlasy az vtedy, ked si si ich zacala farbit.. nemaju lesk, lebo su znicene, prejdi na tmavohnedy sampon a absolvuj ozdravne kury, pomohol by aj riadny zostrih.