Makeup, mastna plet, diskoteka

Príspevok v téme: Makeup, mastna plet, diskoteka
Fiction

Ahojte, viem, ze tu bolo nekonecne vela diskusii ohladom makeupov, ale... Potrebujem poradit a nikto z mojho okolia podobne makeupy nema/nepouziva. Mam mastnu plet, takze je jasne ze hladam matujuci makeup. Viem, ze nebudem matna napr. 16 hodin a tak, je mi jasne, ze po case sa zacnem lesknut, takze necakam zazraky ani vety podobne: „AJ TAK BUDES LESKLA“ – viem, ze budem... Napisem sem par makeupov a bola by som rada, ak by ste sa k nim vyjadrili...ake mate s nimi skusenosti a tak... len chcem upozornit, ze makeup nepouzivam pravidelne...davam si ho iba obcas, diskoteka, alebo tak:P..
Takze: ASTOR - Matujúci make-up Mattitude HD, L´oréal INFAILLIBLE Make-up, Maybelline SUPERSTAY 24H Dlhotrvajúci make-up (ten vraj odolava potu – je natom aspon NIECO pravdy?)...ALEBO? Viete mi poradit nejaky lepsi?:)
Dakujem:)

bibba

fuha, podla mna sa s tym ani neda nic az take moc robit, podla mna ani nezalezi od make-upu, skor sa chodievaj castejsie zlahka premudrovat. a tie make-upy ktore si napisala nie su nic moc podla mna :/

Fiction

muse_placebo

Rimmel som pouzivala... bol celkom fajn, no nemyslim, ze ho mozem nazvat DOBRYM makeupom...preto hladam iny:)...ale dakujem:)
+ ten Maybelline, o nom rozmyslam... ale ved ak odsajes mastnotu, ako napisala mataBB, napr. s tymi obruskami a prepudrujes, je to celkom fajn, ci?

muse_placebo

ja mam zmiesanu plet a pouzivala som Maybelline SUPERSTAY 24H, on nebol zly ale ked som si ho rano dala zo skoly som prichadzala s lesklim celom, + rano bola krycia schpopnost okey ale po 2 hodinach nic:(:(ale pozri aj tento
rimmel.sk
newiem mozno sa ty bude pacit:D:D

mataBB

ja by som ti skor poradila kupit si tie odmastujuce obrusky...ked budes niekde vonku len jeden pouzijes na wc a mas to...je to celkom dobra vecicka