Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepsi make up sem (Fann parfumerie)

Strawberryca

dlho som hladala vhodny make up...kazdy make up mi robil masku...potrebovala som make up aby mi zatrel nedokonalosti a pritom posobil prirodzene tak ako kazda jedna baba hlada takyto make up :) vyskusala som ich hodne ... napriklad podla mna rimmel ma hrozne makeupy... dermacol 24hod nebol zly ale nesedel mi odtien bola som po 1 hrozne ruzova a po 2 oranzova...mala som aj chanel ale nevidela som v tom nejaky rozdiel od inych makeupov ... skusila som astor mattitude hd a na to ze mam da sa povedat mastnu plet hrozne mi ju vysusoval a robil supinky...teraz mam Astor 24 hod a musim povedat ze nikdy som lepsi make up nemala...asi tie 24 hod maju nieco do seba ;) skutocne vydrzia najlepsie po cely den...puder najlepsie krycie schopnosti ma manhattan len ma hrozne hneva ze ho prestali dovazat do drogerii...inak astor make up si fixujem dermacolom sypkym pudrom musim povedat ze efekt tychto dvoch produktov je uzasny...chcem vyskusat make up od Gosh Natural Touch neviete mi niekto nieco povedat o nom ? :)

emma123

podla mna kazdej sadne iny makeup
zavisi od od veku a aku mate plet
to ked vam tu niekto napise ze tento je pre nu najlepsi tak neznamena ze dobry bude aj pre mna

margit61

ja sa teraz rozhodujem medzi make-upom od Gosh: X-ceptional wear alebo Bourjois - Healthy mix..pls ktory z nich je lepsi? aku maju konzistenciu a kryciu schopnost? su dlhotrvacne? :D

verovero

Mne sa najviac osvedcili znacky Estee Lauder (Futurist a Resilience Lift Extreme) a Chanel (Vitalumiere a Pro Lumiere). Vsetky su vsak skor na suchsi typ pleti, dodaju ti prirodzeny jas, obsahuju male ciastocky, kt. sa sa svetle krasne lesknu a dodavaju zdravy sviezi look. Urcite vsak nevyhovuju mastnej pleti.

blondula

v Rakusku som si kupovala ELLEN BETRIX,to bol najlepsi make up aky som mala.raz som mala vzorku od Dior a tiez sa mi velmi pacil.kedze na slovensku nekupim ten od Ellen Betrix,pouzivam Max Factor :D aj by som napisala aky to je,ale mam ho v izbe a malinky tam ma predpoludnajsiu siestu :DD zatial je spokojnost :P