ahojte chalani! chcela by som sa opytat, ci mate radi ked sa baba maluje- oci, make-up alebo mate radsej prirodzene nenamalovane baby? dik za odpovede
malovat sa ci nie?
no ja si myslim ze baba s peknou pletou co sa o nu stra troska make upu prirodzeny vzhlad pery lesk a oci troska neznamena ze musis by t zmalovana ako marlin manson treba chodeit upraveny nehovorim ze tak musis byt aj doma treba pre plet aj oddych ale ked pouzivas dobre kvalitne pripravky a neprehanas to s make upom tak je to pohoda a chlapom sa pacia upravene zeny
no troska sa primalovat nezaskodi, take jemne denne licenie je pekne, pochybujem ze sa chlapom paci totalne zmalovana baba...ja preferujem prirodzenost,a ak tak trosku dolicit:-), no ak je nejaka akcia, niekedy moze byt aj trosku vyraznejsi make up, zalezi od situacie
pekne sa pacia zeny ked maju aspon mihalnice zvyraznene, trosku tiene...a lesk na pery...:-))) a smozrejeme prijemna vona....
je to na tebe ci sa budes malovat alebo nie ja sa nemalujem a mojmu priatelovi sa pacit taka aka som:)raz som sa len trosku namalovala a povedal ze sa mu to nepaci ze to som neni ja.nejsom najkrajsia ale aj tak sa nemalujem.tak je to na tebe....
chalani tvrdia ze maju radi prirodzenost ale tak celkom to nie je pravda ak si sikovna vies si vytvorit pekny a prirodzeny make-up to sa im paci ale ak mas na sebe omietku tak to ich dost odradza