Ahojte. mam bledu pokozku a vela chalanov sa mi smeje kvoly tomu. urazaju ma a nadavaju mi.myslite ze je to kvoly tomu?co mam robit?
bleda pokozka
pata neviem preco z toho robis vedu......ja by som bola najstastnejsia pod slnkom kebyze som bleda tak ako ty(aspon podla opisu)....som tiez dost bleda a mojmu priatelovi sa to neskutocne paci.........nevsimaj si posmesne poznamky idiotov....bleda je proste najkrajsia...radsej bleda ako stena ako by si mala byt zosuverena zo solarka...vaz si to;)))
jaj silvik ja viem o com hovorom z vlastnej skusenosti, by si bola prekvapena v kolkych krajinach je bleda alabastrova plet symbolom krasy...byt hnedy neznamena hned aj krasny a vyzerat zdravo. Ti co maju bledu pokozku maju ju mat bledu, ti co maju tmavu maju ju mat tmavu...a hlavne som hovorila o solarovych babenkach, ktore to prehanaju...co je lepsie byt bleda, alebo divne oranzova? tak len tolko k tomu
Ja som pôvodne ryšavá, mám pehy a som úplne bledá...základná a stredná škola bolo fakt peklo, to priznávam, ale potom sa to zlepšilo...samoopalovacie gebuziny a tmavé majkapovanie sa mám už za sebou...niežeby som so svojou farbou bola spokojná, ale zvykla som si...a môjmu frajerovi sa to páči,pričom on je hnedý ako cigán :)
to nie je pravda, ze bleda pokozka ide do mody...Ja som bleda a nie je to nic moc. Keby som si stale nemalovala licka, tak vyzeram ako mrtvola,takze tolko k tomu. opaleni alebo ludia s tmavsou pokozkou vyzeraju zdravo a teda aj dobre. Takze si davaj trochu farby na licka a bude to ok
niektori chalani su hlupi? ja poznam len hlupych ... :-(
pata len sa netraumuj, ja mam tiez bledu pokozku a navyse tmave vlasy takze az tak svietim, ale nerobim si z toho tazku hlavu bo si uvedomujem ze som jedinecna a zaujimavejsia ako tie pripalene solarkove kurence:))
takze hlavu hore,a netrap sa, niektori chalani su hlupi
ale pataa:-), skus sa pekne namalovat ako ti napisala elle:-), to vela urobi a farba na licka tu si urcite daj:-), ja to nechapem ako sa mozu smiat, ach jaj robi tento dnesny svet, no ja poznam velmi vela chalanov co sa im paci bleda pokozka, je to take jemne krasne ako nejaka oranžada zo solarka
lencok - diky za ma takto chces upokojit, ale to sa neda prestat trapit kvoly tomu.chalanom sa to nepaci ..