Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kvalitny sampon

Príspevok v téme: Kvalitny sampon
zmätená

Ahojte baby :) tá, ktorá má z Vás suché, kučeravé vlasy, a má pritom skúsenosti, dobré skúsenosti s istým šampónom, podeľte sa o so mnou o rady.
Došiel mi šampón, ktorý som doposiaľ užívala, a priznám sa, vyskúšala som už všetky šampóny, či už z reklám, alebo značkových obchodov, aj lacné, úplne bežné šampóny, aj šampóny, ktoré obsahovali množstvo výživových zložiek, no žiaden z nich nebol pre moje vlasy ideálny. Stále sú suché, krepovité,...
Rozmýšlala som teda, že by som investovala do drahšieho šampónu, avšak je ich moc veľa a neviem sa rozhodnúť. Ak má niektorá z Vás skúsenosti s drahším, napíšte. Príkladmo som našla 3 šampóny:
1. Kerastase Nutritive Bain Satin 2 sampon
2. LOREAL ABSOLUTE REPAIR ŠAMPÓN
3. Redken All Soft šampón
Ak máte skúsenosti s inými šampónmi, napíšte. Ďakujem.

danielaaa

skus ten loreal, ale. matrix na kucerave vlasy aj krem od nich je super, mam to odskusane a teraz momentalne mam sampony klorane z lekarne a su fakt super a bez silikonov skus ten z mangovym maslom ak mas suche, inak pouzivam este olejcek na konceky vlasov aby neboli suche a 2 krat do tyzdna kokosovy olej na vlasy, mam tiez kucerave vlasy a boli velmi suche teraz su ok, ale pravda je ze som sa dala aj poriadne ostrihat, ale tak prevencia, kucerave vlasy maju skolny k vysusaniu

kickaTT

ja mam dlhe / do pol pasa, huste, nefarbene vlasy, kucerave :) mam 23 ale od 16 pouzivam len taketo sampony zo salonov akonahle pouzijem nejaky z drogerky neskutocne ma svrbi hlava, pouzivam kerastase nie je nic lepsie na vlasky ;)

zmätená

Prípadne este tento:
4. Loreal Liss Ultime sampon
Práve som sa dočítala, že 3. šampón - VITAZ HAIR & BEAUTY 2010 AKO NAJLEPSI SAMPON PRE SUCHE VLASY. Zvážim.