Výborný príspevok na www.tajomno.sk Klady a zápory veštíc a veštenia

ta3

Lost, ja verim na vynimocne schopnosti jednotlivcov v roznych oblastiach, teda aj v predpovedani buducnosti, uz som na tomto fore pisala, navstivila som celkom asi 5-6 roznych vestic s roznymi schopnostani, bola aj taka, ktora tarala totalne bludy do luftu, niektore boli lepsie alebo dobre, ale najlepsia z nich skutocne s jasnovideckymi schopnostami je pani Inez Tokarova zo Zvolena, tel 0905 855 915 , no pretoze je skutocne majsterka v predpovedani buducnosti, je sa tazko ku nej dovolat a su na nu velke cakacie lehoty, nemam co ku tomu viac dodat iba to, ze je skutocna majsterka, odporucam vyskusat

sio

ale tu nejde o vestenie .Ide o clanok a je dobry .Osobne si myslim ze ak si spocitas co minies na audiotext alebo inu formu su najlacnejsi na trhu.Co je dnes zadara ani voda nie.Ale o.k

lost

ak mi vyvestia uspesne a zadarmo.
ak im to vyjde, tak im zaplatim trojnasobok.
a spravim pekny review zadarmo :)

podobny system platenia mal aj moj online psycholog, za 11 eur.. nejde o vysoku sumu, ale ak to bude len "blablablaaaa blaa blablblblaaaaaaaaaa bla" tak to viem sam sebe napisat a ani sa nemusim rozpamatavat na hesla do ibankingu..

ma niekto osobnu skusenost, ako presne vedia vestit ?

lobo

Môžem potvrdiť ,dobrý článok. Sám so stal obeťou veštíc. prišiel som o nemalé sumy. A je to úplná pravda ,čo tam píšu. Dal som si tam urobiť veštbu a bol som prekvapený ako mi to vyšlo. No fakt. Celkovo prístup bol dobrý. Možem odporučiť všetkým ,ktorí sa už ako ja poriadne obabrali.