Tak myslím si že to vystihli presne.Ha ha nuž čo si o tom myslíte vy.
Výborný príspevok na www.tajomno.sk Klady a zápory veštíc a veštenia
Sulasim s tebou ta3 .Inak tych clankou je tam viac a vystizne napisanych.Dobry a priami pohlad na veci okolo nas
Lost, ja verim na vynimocne schopnosti jednotlivcov v roznych oblastiach, teda aj v predpovedani buducnosti, uz som na tomto fore pisala, navstivila som celkom asi 5-6 roznych vestic s roznymi schopnostani, bola aj taka, ktora tarala totalne bludy do luftu, niektore boli lepsie alebo dobre, ale najlepsia z nich skutocne s jasnovideckymi schopnostami je pani Inez Tokarova zo Zvolena, tel 0905 855 915 , no pretoze je skutocne majsterka v predpovedani buducnosti, je sa tazko ku nej dovolat a su na nu velke cakacie lehoty, nemam co ku tomu viac dodat iba to, ze je skutocna majsterka, odporucam vyskusat
ale tu nejde o vestenie .Ide o clanok a je dobry .Osobne si myslim ze ak si spocitas co minies na audiotext alebo inu formu su najlacnejsi na trhu.Co je dnes zadara ani voda nie.Ale o.k
ak mi vyvestia uspesne a zadarmo.
ak im to vyjde, tak im zaplatim trojnasobok.
a spravim pekny review zadarmo :)
podobny system platenia mal aj moj online psycholog, za 11 eur.. nejde o vysoku sumu, ale ak to bude len "blablablaaaa blaa blablblblaaaaaaaaaa bla" tak to viem sam sebe napisat a ani sa nemusim rozpamatavat na hesla do ibankingu..
ma niekto osobnu skusenost, ako presne vedia vestit ?
Môžem potvrdiť ,dobrý článok. Sám so stal obeťou veštíc. prišiel som o nemalé sumy. A je to úplná pravda ,čo tam píšu. Dal som si tam urobiť veštbu a bol som prekvapený ako mi to vyšlo. No fakt. Celkovo prístup bol dobrý. Možem odporučiť všetkým ,ktorí sa už ako ja poriadne obabrali.