Stŕpnutie nôh

TomášC.

Ďakujem pekne, mám ísť na kontrolu cca. o týždeň, tak snáď už bude všetko fajn - a možno ma pošle aj na tú rehabilitáciu ako ste spomínali ..

jaanna

Tomas-Rena Ti dobre radi....zver sa do ruk odbornikom...-lekar by ta po uvolneni svalstva mal aj tak poslat na rehabilitaciu...

rena23

Tomas, tazko takto cez net. Najlepsie, keby si najskor isiel do rehabilitacneho strediska, kde by Ta naucili co a ako a potom mozes cvicit aj sam. Dostat o tom tiez dost knih a dvd, ale ked uz budes mat nejake skusenosti s cvicenim, lahsie sa zorientujes a dokazes si vybrat, co pomoze prave Tebe.

TomášC.

Ďakujem za reakcie ..
rena, prosím ťa, vedela by si presne napísať aké cviky, resp. nejakú stránku na ne ?
Ak môžeš, tak prosím ťa na e-mail amabisk0@azet.sk
Ďakujem ..

jaanna

mne osobne pomaha na uvolnenie svalstva MYOLASTAN POL TABL. NA NOC....Verim,ze sa vyliesis aj ambulantne...

RENA23-kazdy pripad je iny-vzhladom na miesto a rozsah posunutia....ja som po Dorsiflexe necitila ucinok...

rena23

Tomas, ja som mala(mam) tento isty problem, ale aj s rukami. Najskor som brala dorsiflex na uvolnenie svalov, ale bolo mi z neho zle, tak som ho vysadila.Pomaha mi cvicenie na chrbticu. Ked cvicim pravidelne, vobec nemam problemy.

TomášC.

Zdravím Vás,
Nie, nie som v nemocnici, bol som u doktorky, nuž a mám posunutý stavec. Predpísala mi nejaké lieky na uvoľnenie stuhnutia svalstva. Dnes beriem liek 1x, tak uvidíme :)

maciocicka

Trpnutie je logicky spajane s nedostatocnym prekrvovani, Zatial sa to nebude prejavovat na nervoch. Po dlhom case, by to urcite nervy poskodilo. Trpnutie citis v zadu alebo vstrede noh a siri sa od palcov noh??? Ak tam niecu bolesti, len pocit trpnutia, akupunktura by mala zabrat. Treba vsak urobit celkovu diagnostiku, mozno su tam dalsie prejavy, ktore si nepopisal. Ak by si prechladol, citil by si aj chlad, natahovanie sa chladu do noh, alebo chlad odspodu, chladne genitalie....Tradicna cinska medicina tieto stavy vie riesit.www.tcmclinic.sk - mozno najdes uzitocne info.