ak s vami manipuluju...

Príspevok v téme: ak s vami manipuluju...
skY

...je to ako bludny kruh, mozno je to tym ze mi zalezi skor na druhych stasti a spokojnosti ako na svojom...a potom clovek prestava verit tomu aj tomu co vlastne on sam chce...a nevie ci to chce....bo ho druhy presvedcia o inom....je to presne aj s mojim priatelom....casto sa mi stava ze urobim len to co on ce...a to si presadi, hoci s tym nesuhlasim, abo ma presvedci ze tak je to spravne...ze spravne je len to co on povie....a ja sa necem hadat...cem aby bolo v pohodke...a potom zistujem ze aj ked ho milujem nie som stastna...az tak ako by som cela...neviem co presne uz urobit bo ked sa nastvem ked sa mi neico nepaci, urazi sa...a jeho tvrdohlavost je nekonecna, on za mnou nepride,skor mna to zacne stvat bo ho lubim, a vysvetlim mu co ma trapi, a preco reagujem tak ako reagujem...no moj nazor je akoby k nicom...mozno az prilis som na neho naviazana,nikdy som to necela,aby sa to stalo, aby som bola na nekom tak akoby zavisla,ale coraz viac do toho padam..poradte ako k tomu pristupovat, dik..

skY

dakujem nellina...
mas pravdu, a velky kus pravdy..len ono je to o tom ze predtym som chodila kde cem, nemala ziadne vycitky ci povinnosti ktore mi niekto hadze pred oci, toho cloveka velmi milujem ale vadi mi ze zacinam byt izolovana od sveta....a stratila som velky kus slobody....hoci toho cloveka velmi milujem, obera ma o stastny pocit...prezivania aj inych veci,,,a novych zazitkov....rozpravali sme sa...ale on to berie tak ze ak ho milujem cem byt len s nim...a nikym inym...a ak napr. odidem sa vonka s niekym bavit...abo len na pivko,abo hocikde...uz mysli ze ho podvadzam...je to tazke...

Nelina27

sky, vo vztahu je to podla mna vzdy tak, ze jeden je dominantnejsi ako druhy, ide o to, ci to tebe vyhovuje a ci sa este citis fajn, pri istej hranici manipulacie to moze byt unosne ale ak ti to vadi teraz, mozno postupom casu to bude este horsie. uz si to uvedomujes a zrejme si sa na to aj zamerala a vsimas si to viac ako na zaciatku, ked sa nam zda krasne prisposobovat sa tomu druhemu vo vsetkom aby to klapalo cim lepsie... no ruzove okuliariky sa postupne zahmlievaju. ale skus sa s nim o tom otvorene porozpravat, povedat co ti vadi a ak ta ma naozaj rad, da priestor aj tebe vo vztahu a mozte najst kompromis na vzajomny respekt a fungovanie. ak to nepojde, radsej z toho vycuvaj, nema zmysel sa trapit na ukor svojho vlastneho ja a svojej identity...