Ahojte, dlhodobo mam problemy s klbami, konkretne s kolenami, mam poskodenu chrupavku, bola som aj u ortopeda dal mi lieky ale poznate to, pomohlo ale stale boli. V skole nam teraz zaviedli povinnu telesnu - plavanie. Chcela by som sa spytat ci mi to na kolena moze nejako uskodit. Doktor mi odporucal plavanie ale skor rekreacne, plavanie v skole sa skor priblizuje k zavodnemu ako k rekreacnemu. Totizto mohla by som si vybavit ciastocne oslobodenie od telesnej, doktora mam vsak az doma na vychode a cez tyzden byvam na internate, preto sa chcem spytat ci to ma nejaky zmysel za nim chodit ohladom toho oslobodenia..Dakujem :)
Problemy s klbami-prosim o radu
sory, rychlo som cital.. studentka. Plavanie je vzdy dobre ale len kraul a znak, nic ine ak mas poskodene kolena. takze v kolene sa ti tvori to co ma. Po 40ke sa to uz netvori a preto sa odiera chrupavka. Urcite musis vyskusat FLX a po par dnoch hned uvidis rozdiel. Ak by si mala mat nieco horsie tak urcite artroskopia, ale ne sukromna, zle skusenosti su
sory, rychlo som cital.. studentka. Plavanie je vzdy dobre ale len kraul a znak, nic ine ak mas poskodene kolena. takze v kolene sa ti tvori to co ma. Po 40ke sa to uz netvori a preto sa odiera chrupavka. Urcite musis vyskusat FLX a po par dnoch hned uvidis rozdiel. Ak by si mala mat nieco horsie tak urcite artroskopia, ale ne sukromna, zle skusenosti su