Ludia,ruca sa mi vztah.Sme spolu nieco vyse polroka a prislo obdobie,ktore sa da nazvat obdobim neistoty.Najprv ja som stale zacal premyslat,ci moje dievca lubim,potom ona zacala.A tak to je do teraz.Obidvaja sme citovo vychladli.Ked myslime,na rozhod,emotyvne to s nami nehadze.V nasom vztahu bolo vela "TUTU-MUTU" a aj to,ze sme sa videli,a vlastne aj vidime kazdy den.Myslite si ,ze sme urobili chybu,ze sme zacali,tak vsetko telesne prezivat,ze kvoli tomu citi vychladli,alebo je to kvoli tomu,ze sa vidime kazdy den,Alebo to,ze nieco take to vo vztahu musi prist a musi sa to prekonat.Alebo nieco ine.PROSIM POMOZTE NAM!!!
RUCA SA MI VZTAH S FRAJERKOV,POMOZTE MI, CHCEM HO ZACHRANIT!
koľko má tvoje dievča???13???ste veľmi mladý, vlastne ste ešte deti, týmto ťa naozaj nechcem uraziť, no ja v tvojom veku som ešte nad knihami sedela.
máš 15 rokov, ešte to máš v hlave poriadne zmiešané, je to úplne normálne v tvojom veku...píšeme ti to starší skúsenejší tak sa už skús ukludniť.
všetko prejde, po polroku prichádza prvá kríza...to je tak vo väčšine vzťahov.
aj tak nebude tvoja posledná, si na to ešte primladý!!!!
Ach,,,WASCHING MACHINE..CARMELO...alebo..ABCD.. už sme ti tolkokrát odpovedali, na tvoje otázky.
ty stále dookola to isté, asi nikto nemá tolko otvorených tém ako ty!!!
včera si tiež písal o tomto istom, len mala tvoja téma iný názov...
uvedom sa prosím, si ešte dieťa!!!
ach no to mate fakt tazke obdobie,ale urcite to hned netreba riesit rozchodom.Aj ja som mala s priatelom take chvile,kedy som bola neista a pochybovala o tom ci sa fakt lubime alebo je to iba o telesnej ozkosi.Skuste si dat pauzu,a uvidis,ci ti chyba aleboo co budes citit.A to ze sa vidite kazdy den je len plusom,lebo mozete rozvijat svoj vztah.
sam si si odpovedal. myslim ze vsetky tri priciny dokopy su relevantne.