Zapalene vyrazky

Príspevok v téme: Zapalene vyrazky
lucka963

ahojte ja som tu uz zakladala dost tem..trpim akne uz asi piaty rok a take je to vselijake raz horsie raz lepsie ale zacala som si zistovat vela veci ohladom toho a uz dlho sa obmedzujem v strave a pridavam rozne ine veci....konkretne: jem kazdy den aspon misu ovsenych vlociek s jogurtom, 1-2 jablka , pijem psyllium dvakrat denne, jem probiotika, vitamin A,C, zinok...denne vypijem 2 litre cistej vody a liter zeleneho alebo repikoveho caju......ale teraz nechapem co sa deje ale este asi tri dni dozadu som mala lavu polovicu tvare bez jednej vacsej vyrazky.iba take malinke.....a teraz tu mam 5 velkych zapalenych vyrazok a pritom nechapem lebo za posledne dva dni som zjedla asi 4 misy ovsenych vlociek s jogurtom,dost jablk ..vcera som mala zeleninove rizoto a zeleninovu polievku a predvcerom tiez nieco podobne..proste nic nezdrave (celkovo nejem nic slane,mastne,sladke obmedzujem)...a nechapem proste dnes som sa zobudila a zrazu jedna fakt ze velka hnisava vyrazka a pritom nechapem z coho :-( jedine co som este pridala ze som zacala pit acidko a za posledne dva dni som vypila asi pollitra ale ved acidko by mi skor malo pomoct ne? ved akne suvisi s travenim a teraz neviem co si mam o tom mysliet...trochu som vahala pretoze obsahuje aj mlieko a mlieko zhorsuje akne ale myslela som zea cidko pomoze.....neviete mi niekto povedat z coho to moze byt ked prave teraz sa mi to takto rapidne zhorsilo ked som tu stravu este zlepsila??