Aka je sanca otehotnenia?

Letícia

diamont tak co? neprisli? ved aj na najmame si pisala :-DDDDDDd nemas sexovat, taňk ako t robis ked nechces pouzivat ochranu, tak musis byt pripravena aj na tehptenstvo. radsej si povymazuj tie fotky v albume aby sa dieta nemuselo za teba hanbit, ze ma matku .....ktora sa rada ukazuje chlapom, ale ked tvojmu to nevadi, tak len sexujte dalej :-DDDDDDD ja si myslim, ze ked niekoho milujes tak sa s nim milujes nie sexujes potom to aj tak vyzera su aj tabletky po volaju sa escapelle good luck

lionesssssss

lili, myslím si, že si si fakt mala dať Escapelle... teoreticky by si nemala byť tehotná, ale človek nikdy nevie, ženské telo nie je dokonalá mašina... tak držím palce nech to dobre dopadne

lilli20

kojit nekojim uz...noo ja som cyklus mavala 28-31 dni max 32 cize pravidelny a teraz po porode bol taky ale tak nenazvala by som ho az takym nepravidelnym zasa :D ono do roka sa to ma upravit..uvidim kedy dostanem teraz ..dufam ze dostanem ..uz riskovat nebudem takto radsej..maximalne tesne pred ms..vtedy sa nikdy nic nestalo aj ked sme isli na plno..

mimisek

...Cisto teoreticky by si mala mat neplodne dni, ale kedze nemas pravidelny cyklus, neda sa to presne vypocitat. Pokial kojis, tak mozes brat Cerazette.

mimisek

Viem, ze kondom nie je nic moc, ani hormonalne tabletky, ale takto by som sa nezahravala. Ja presne viem, kedy mam plodne dni a manzela nikdy ani nenapadlo, aby pustil dnu, ked mam neplodne... Hras sa s ohnom. Hadam len nechces byt zase tehotna? Zvol si nejaku antikoncepciu, alebo nech sa partner nauci vytahovat, o pozitok ho to nepripravi, skor sa znasobi, ked par sekund s orgazmom pocka.

Najčítanejšie články