Mama čosi robyla v kuchini a nechtiac ako noýžik talčila tak z celej sily jej špic noža vletel do palca až ku kosti strašne ju to bolelo dala si aj ibalgin tak trošku ju to povoľilo a teraz ju to začalo zase boliet ale nie ta rana ale okolo nej a nemôže s ním hýbať čo mám robiť mám strach o ňu že sa jej vo vnutri palca niečo stalo ku doktorovy nechcela isť ale som jej povedala že ak zajtra pride otco z roboty takže nech ju hned zavezie na pohotovosť z autom. Prosím vás mám jej tam niečo dať alebo niečo s tým zrobiť? Bojím sa lebo to má až ranu do kosti :(. A stalo sa to na ľavej ruke. Ďakujem
Mama si vpychla nôž do prsta:(
zuzana100444,
99,99% ludi pise bez diakritiky... hlavne do internetovych diskusii, takisto ked s neikym chatujes.
vacsinou skor vyzera ako trubka z minuleho storocia ten kto este pouziva diakritiku ;)
moja zlata/moj zlaty...
zatial co mama caka na otca, nech ti diktuje diktaty, aby si sa naucil/a gramatiku.... to dnesna mladez uz fakt nevie pisat....
Mala by ist na pohotovosť pretože si mohla poškodiť nejake nervy, cievy... a to by sa malo hneď riešiť možno operačne na plastickej chirurgii kým nie je neskoro.
Jednoduche riesenie, odvedem ju na silu doktorovi, co si mysli ze jej urobi? aaaaach