Prosím Wás .. chcem sa wás spýtať .. ako urýchliť rast vlasov ? :P potrebujem ich dlhé :) no nejak to nejde .. do mája potrebujem o nejakých 15-20 cm dlhšie vlasy .. dá sa preto dačo sprawíť ? :/ čí nje ? alebo ak nje tak aspoň dačo pre ne aby rýchlejšie rástli .. :)
Ako urýchliť rast vlasov?
mne pomáha trstinová melasa, vit. C a semienka :) kto chce, nech skúsi...
zajtra je uz november,uz by si ich mala mat dlhe nie ? o)
Skuste si precitat o msm...momentalne testujem, pomaly zvysujem davku, beriem len cca 2-3 tyzdne, zaial som na 2000 mg denne + k tomu 2000 mg vitC tak uvidim ci to bude mat vplyv aj na vlasy... Zatial pozorujem zmenu na nechtoch, ktore su silnejsie... Ale beriem aj ine doplnky, tak mozno to nieje tym msm...
Mne pomáha dávať si balzám na vlasy. Ale je treba kupiť si taký kvalitnejší. Mám veľmi dlhé vlasy.
rychlorast ... a nejakým ľuďom ževraj aj 10 cm za mesiac ale tomu newerím to sa nedá :D
jennie .. keď narastú narastú ich problem .. :D predlžovať radšej nejdem dať istota je istota .. :D
Môžu ti narásť aj tých 8 cm do mája. Závisí od rýchlosti rastu vlasov. Ja som si merala ako rýchlo mi rastú moje a verte či nie, za mesiac mi narastú cca 2,5 cm. :)
KrPeeC zinok fakt nepomaha ten je dobry akurat na vypadavanie vlasov a na stiepenie nechtov no ich rast neurychli.ver mi brala som ho 2 roky a nic.toto o hene neviem ale farbila som si nou vlasy ale vysledok je iba kratky preto si farbim trvacnou farbou a co sa tyka predlzovania skus na nete pohladat nejake on line prejadne s vlasmi a kup si tam pricesky (bude to stat okolo 100 e a je to lacnejsie ako v original predajni asi o 150 e)a najdi si v okoli nejaku sikovnu kadernicku a napajanie ta vynde na tych 20 e.
potrebujem .. :D aby boli dlhe a potom sa tak znova dať ostrihať :D
Ale veď tie vlasy máš úplne super :-) Fakt... strih máš dosť namakaný a aj dĺžku tak neviem na čo ich chceš mať ešte dlhšie :-O