Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako urýchliť rast vlasov?

redka

Skuste si precitat o msm...momentalne testujem, pomaly zvysujem davku, beriem len cca 2-3 tyzdne, zaial som na 2000 mg denne + k tomu 2000 mg vitC tak uvidim ci to bude mat vplyv aj na vlasy... Zatial pozorujem zmenu na nechtoch, ktore su silnejsie... Ale beriem aj ine doplnky, tak mozno to nieje tym msm...

rychlorast

Môžu ti narásť aj tých 8 cm do mája. Závisí od rýchlosti rastu vlasov. Ja som si merala ako rýchlo mi rastú moje a verte či nie, za mesiac mi narastú cca 2,5 cm. :)

jennie

KrPeeC zinok fakt nepomaha ten je dobry akurat na vypadavanie vlasov a na stiepenie nechtov no ich rast neurychli.ver mi brala som ho 2 roky a nic.toto o hene neviem ale farbila som si nou vlasy ale vysledok je iba kratky preto si farbim trvacnou farbou a co sa tyka predlzovania skus na nete pohladat nejake on line prejadne s vlasmi a kup si tam pricesky (bude to stat okolo 100 e a je to lacnejsie ako v original predajni asi o 150 e)a najdi si v okoli nejaku sikovnu kadernicku a napajanie ta vynde na tych 20 e.

blink_182

Ale veď tie vlasy máš úplne super :-) Fakt... strih máš dosť namakaný a aj dĺžku tak neviem na čo ich chceš mať ešte dlhšie :-O