Ženy su klebetne a zavistlive

Príspevok v téme: Ženy su klebetne a zavistlive
klaudiaaa

Je to všeobecne známe, ale naozaj je obrovsky rozdiel medzi mužmi a ženami v tomto smere..
Nespočetne veľa krát sa mi to potvrdilo.
V ženskom kolektíve často panuje nevraživosť, ohováranie a závisť.
Čo tak sledujem, všade, kde som v nejakom ženskom kolektíve bola, sa skôr či neskôr objavili konflikty ,či uz medzi dvoma alebo viacerymi osobami...
Akonahle su v kolektive aspon nejaki chlapci, hned je to lepsie...ake su vase skusenosti?

P. S.: nevravim, ze ja som ta vynimka, ktora k takym zenam nepatri, alebo co..urcite nie....ja iba konstatujem..

bertoliny

veru zavistlive a zakerne ste riadne...je to volaco priserne...tiez som robil v jednej firme, kde som sedel v kancelarii sam muz so 4 kolegynami a nestacil som sa cudovat, ako k sebe navzajom pristupovali a neskor sa uz nehanbili ani predo mnou kydat jedna na druhu...ale naoko velke kamaratky a usmevy od ucha k uchu...ved som aj odisiel velmi rychlo odtial...

george303

Aj chlapi radi ohovaraju ale zasse nemame problem si sami zoseba robyt srandu a neustale si nadavame a robime si srandu jeden zdruheho niekedy ked mama pocuje ako sa cez telefon rozpravam s velmi dobrymi kamaratmi tak si mysli ze som telefonoval s niekym koho nenavydim... ale Aj niektory chlapi su pekny hajzli ;)

Slobodna

inak tým, že niekto poukazuje na žiarlivosť a klebety, rovnako žiarli a klebetí ako tí, ktorí to robia aktívne. Takéto veci si jednoducho netreba pripúšťať, ja sa nad tým zasmejem ako nad ženskou hlúposťou, pretože takéto ženy zhadzujú, degradujú sami seba. Je to skôr smutné :( pretože namiesto toho aby jedinečnosť iných využíval vo svoj prospech, pre svoj rast, zdokonalenie, sám seba sa o to oberá, žiarlením, ohováraním, čo je vlastne odmietanie sám seba viest k zlepšeniu, zdokonaleniu.
Napr. stretnem kamarátku, ktorá sa začala venovať nejakému športu a vyzerá fakt skvele! Namiesto toho aby som začala žiarliť na ňu a ohovárať ju, "tá pi.a ale vyzerá fantasticky, určite nešportuje, určite bola na plastike, ale kde na to vzala? určite niekomu roztiahla nohy za prachy..." ( konštrukcie niektorých žien skutočne nepoznajú hraníc :D )opýtam sa jej, akému športu sa to začala venovať, pozisťujem si všetky informácie a zájdem tam tiež, vyskúšam to. Tí čo nedoprajú iným, oberajú sami seba o možnosť, získať to tiež, pretože ak nedoprajem, odháňam to od seba.

Slobodna

a čo týmto chcela autorka akože povedať? Samozrejme, že je to tak. Nemusíš chodiť ani ďaleko, stačí tu napísať zopár príspevkov, ktoré iné ženy pochopia ako ohrozenie svojej jedinečnosti a dočkáš sa :) Preto som si vždy viac rozumela aj budem rozumieť s mužmi. Mne totiž prídu klebety a závisť ako mrhanie časom a energiou. Každá sme predsa jedinečná niečím iným a pre niekoho iného. Ja osobne nepotrebujem byť jedinečná pre všetkých, tak ako mnohé tie závistlivé, klebetné ženské, nepotrebujem okoliu ani sama sebe dokazovať, že som úžasná, ja to proste viem :) a preto sa v tom nepotrebujem utvrdzovať. Inak je to skutočne známka všetkých žien, bez výnimky, len niektoré si to uvedomujú a potláčajú, kým iné sa tomu venujú ako vrcholovému športu :) A ak je v nejakom kolektíve prevaha žien a zopár mužov, poznám aj takých, ktorí sa mu prispôsobia, ohovárajú spolu s nimi, dokonca pozerajú aj telenovely a podobné romantické hnusy aby sa mali následne o čom rozprávať s kolegyňami v práci a ohovárať aspoň nereálnych hrdinov, ak už ohovára chlap tak je to skutočný hnus.

goccia

som zena a pohybujem sa v muzskom kolektive. ked sa o desiatej rano pohadame, o dvanastej ideme spolu na obed ako najlepsi kamarati :D
ak by islo o hadku so zenou, bude to hlavna tema tyzdna... zeny by si nemali brat vsetko tak osobne

ta3

Bibi,
vdaka za spomienku, ano, my sme v poriadku, Queensland je naozaj tazko skusany, nedavno velke povodne, teraz obrovsky cyklon, ale tato krajina je taka obrovska, ze je to od nas velmi daleko a co, zavitas aj Ty sem tohto roku?, nevahaj, bude sa Ti tu velmi pacit

bibi123

ta3-lebo na druhom konci sveta je vsetko opacne:O))) dnes, ako davali v spravach o Australii a tom cyklone, som si na Teba spomenula.. Dufam, ze si aj s detmi okej:O)))
unavenaa-suhlasim, ked uz aj prepukne nejake ohovaranie, nezapieraju ho ako zeny, ale riesia ho...sem tam aj rucne-strucne:O)))

unavenaa

mas pravdu. Podla mna je zakladny rozdiel v tom, ze zeny ked maju problem, tak sa ohovaraju a taha sa to dlho, niekedy aj roky a neviete komu verit a kto vas ohovara, naopak chlapi si setko povedia do oci, prefackaju sa, ale o odinu uz sedia spolu na pive.:D teda aspon tak si to ja myslim