Ahojte, mohla by som schudnut za dva tyždne 7kg ked nebudem vobec nic jest a piť len vodu,kavu,zeleny caj,a cviciť? je to suuurne už ani von nechcem medzi ludi isť kým neschudnem tých 7kg. teraz som na pn na dva tyždne tak preto ..
nádej
A keď nebudeš nič jesť, tak kde chceš nabrať energiu na cvičenie? Ako písala Sue.., akurát tak niekde skolabuješ na vyčerpanie. Ak ti stojí 7 kíl za to, že si dokašleš zdravie, tak sa nad sebou trocha zamysli.
ammelia je to blbost, moja najlepsia kamaratka jedla denne jeden suchar s platkom syra a co to tam este mala myslim ze kolecko uhorky ci co a schudla doteraz si to pamatam dvanast kil za tri tyzdne najskor vsetci vau ako schudla nedokazala tu vahu udrzat potom posmesne pohlady poznamky bolo mi jej strasne luto ale nabrala viac ako mala predtym tie depky potom co mala chudak baba, takze moja odpoved je ano schudnes uz ked ti nejde o zdravie tak take jojo by ta mohlo pribrzdit trochem , chudnutie-ako.sk odporucam podla mna najlepsia stranka na chudnutie u nas
ale ja to musim dokazať..aj za cenu zdravia toto je pre mna najdoležitejsie! a dokažem nejest len ide o to že musim schudnut
ammelia - ja som tak schudla za tyzden 3 kg a potom to uz neslo....aj ked som skoro nic nepapala
za mesiac mozes 7 kg dole, ale je to strasne sebazaprenie, musela by si mat PPP a naozaj nic nejest, ale to potom rataj s unavou a mdlovami...
????to si sa doteraz nevidela,ze chces schudnut za 2 tyzdne 7 kg?...smiesne
po 1.pochybujem,ze schudnes 7 kg tymto stylom a keby aj tak schudnes svaly a nie tuk,takze to ani vidno nebude...
ked zacnes normalne jest tak priberies viac ako vazis teraz...
po 2.neverim,ze dva tyzdne vydrzis nic nejest a este aj budes cvicit..to sa neda..no ale prosim,vyskusaj ale necuduj sa ked niekde skolabujes...vela stastia...