Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykradnutý balíček?

Príspevok v téme: Vykradnutý balíček?
bezmocná

Ahojte, potrebujem poradiť. Stalo sa Vám už niekedy, že Vám prišla len časť obsahu balíčka a časť chýbala? Lebo som predávala nejaké 2 veci (1 + 1 iná zadarmo) cez internet a kupujúca mi tvrdí, že jej došla len jedna vec (iba tá, čo bola zdarma), pričom ja som jej určite poslala obe. Je možné, že niekto na pošte ukradol len tu jednu vec a druhú nie? Stalo sa Vám už niečo podobné či skôr je možné, že kupujúca klame? Neviete, čo sa s tým dá ešte robiť, na pošte to asi nemám ako dokázať, keďže zásielka bola doručená. Ďakujem za všetky rady.

Linguistics

A to si posielala ako, obe veci v jednom baliku? Podla mna to nie je pravdepodobne, ze by niekto otvoril balik, a polovicu si nechal. Take smiesne mi to pride. A ked na poste preberas balicek, alebo ked pride doporucene, nema nahodou prijemnca nieco ako povinnost/pravo balik skontrolovat, a v pripade chybajucich veci a podobne, odmietnut balik?
Myslim, ze sa ta fakt snazi len dobehnut.

esty

na pošte nedokážeš. Skôr si myslím, že ťa "dobehla" kupujúca. A skúsila či jej to zhltneš. Nájdu sa aj také špekulantky. Skús si ju preveriť cez googli, či ti niečo nevyhodí. Niekedy na podacom lístku písali aj hmotnosť a tým by si sa mohla aj preukázať. ale už nepíšu.