Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bioderma

Príspevok v téme: Bioderma
Januliiik78

Ako ste spokojne s touto kozmetikou?

Rada by som si precitala nazory, kozmeticka mi raz povedala ze mam zmiesanu plet, tak som si teraz kupila tu zelenu radu, cistiacu vodu, ale neviem sa rozhodnut a ci vobec je to dobre,
totiz teraz mi ina zase kozmeticka povedala ze ja nemam ani zmiesanu skor po bokoch suchu, tak aka z tejto kozmetiky sa mi hodi rada, lebo ta zelena je super mala som vzorku ten zmatnujuci krem, fakt krasne vyhladenu plet som mala, ale ta kozmetika je skor pre mastnu a zmiesanu, a ja mam skor normalnu az zmiesanu ..miestami aj suchu. Poradte. Dakujem.

michaella

Ja som z tej zelenej rada - Sébium používala krém AKN a pleťovú vodu. Skúšala som aj ten zmatňujúci krém, peeling a čistiaci gél z testerov. Ale najmä ten krém AKN. Prvý mesiac sa mi vyhladila pleť, strašne som sa tešila, lebo som ju v živote takú jemnú nemala... A potom druhý mesiac používania som názor zmenila. Na tvári sa mi začali robiť boľavé vyrážky, veľké i malé, bolo to hrozné. Nemám potvrdené, že to bolo z Biodermy, ale vyskytlo sa to počas jej používania, ale určite to už skúšať nebudem. Toľko môj názor...