Rozmyslam, ze si spravim maly doktorat, len aby ma ludia oslovovali doktor :D Ma tu niekto skusenosti s tymto titulom? Predpokladam, ze ked clovek dokaze napisat diplomovku, tak dizertacka by nemala byt az taky problem.
PhDr?
podám ?
Bohuzial, je to tak zavedene, pokial viem, na vsetkych strednych skolach u nas su profesori. Zatial sa nenasiel niekto, kto by podal navrh na nase premenovanie....
no len profesor je najvyšší titul.. tak ja len preto... a to oslovovanie na stredných školách je choré
pre lionessssssssssssss
Zabudla som uviest, ze ucim aj na strednej skole a mnoho byvalych ziakov zo SS pokracuje aj na VS kde ucim. Kedze na SS nas vsetkych oslovuju pani profesorka, vela studentov si toto oslovenie prenesie na VS. A myslela som to tak, ze potom uz neriesim ze pokracuju v tomto osloveni. Jednoducho ma tak volali a ja neriesim, ze prosim Vas, uz sme na inej pode, tu mam oslovenie len doktorka. Mne je to v podstate srdecne jedno.
ta3, vitaj v realite, snad si este aj nemyslis, ze vacsina tych, co sa hrnie trebars do mediciny alebo prava, ma hlboku tuzbu pomahat ludom, resp. hlboky zmysel pre spravodlivost :D A vsetci, co do toho idu len kvoli prestizi a peniazom su zakomplexovani uboziaci, vsak? Keby v tomto prehnitom svete nebol socialny status taky dolezity, tak o doktorate ani nerozmyslam.
A inak sa mi ten titul tiez zide, ked sa napriklad o nejaky post bude uchadzat 10 Mgr a ja ako jediny PhDr.
ak si ho chces urobit iba preto, aby Ta oslovovali pad doktor, tak to je ubohe, svedci to o Tvojej malosti
na čo ti je titul, keď ani nevieš akou prácou sa k tomu máš dopracovať...
magnolia - nechávaš sa oslovovať pani profesorka? a vieš ty vôbec o tom, že profesor je tiež len titul ? či to sa ti viac lúbi ako pani doktorka, lebo je to vyšší titul ? u nás na VŠ keď nejakého doktora oslovíme profesor, tak nám akurát tak dobre vynadá, že on nie je profesor
to aj tak vizera, ked sa titul ziskava iba pre titulovanie a vazeny/a titulovany/a ani nevie, akou pracou ju ma ziskat. ty dizertacka!
Ak si chces spravit PhDr. tak pises rigoroznu pracu, a nie dizertacnu!
ozaj, a ako sa má frajerka, ešte je tehotná?