PhDr?

magnolia7

Bohuzial, je to tak zavedene, pokial viem, na vsetkych strednych skolach u nas su profesori. Zatial sa nenasiel niekto, kto by podal navrh na nase premenovanie....

lionesssssss

no len profesor je najvyšší titul.. tak ja len preto... a to oslovovanie na stredných školách je choré

magnolia7

pre lionessssssssssssss

Zabudla som uviest, ze ucim aj na strednej skole a mnoho byvalych ziakov zo SS pokracuje aj na VS kde ucim. Kedze na SS nas vsetkych oslovuju pani profesorka, vela studentov si toto oslovenie prenesie na VS. A myslela som to tak, ze potom uz neriesim ze pokracuju v tomto osloveni. Jednoducho ma tak volali a ja neriesim, ze prosim Vas, uz sme na inej pode, tu mam oslovenie len doktorka. Mne je to v podstate srdecne jedno.

fgf

ta3, vitaj v realite, snad si este aj nemyslis, ze vacsina tych, co sa hrnie trebars do mediciny alebo prava, ma hlboku tuzbu pomahat ludom, resp. hlboky zmysel pre spravodlivost :D A vsetci, co do toho idu len kvoli prestizi a peniazom su zakomplexovani uboziaci, vsak? Keby v tomto prehnitom svete nebol socialny status taky dolezity, tak o doktorate ani nerozmyslam.

A inak sa mi ten titul tiez zide, ked sa napriklad o nejaky post bude uchadzat 10 Mgr a ja ako jediny PhDr.

lionesssssss

na čo ti je titul, keď ani nevieš akou prácou sa k tomu máš dopracovať...

magnolia - nechávaš sa oslovovať pani profesorka? a vieš ty vôbec o tom, že profesor je tiež len titul ? či to sa ti viac lúbi ako pani doktorka, lebo je to vyšší titul ? u nás na VŠ keď nejakého doktora oslovíme profesor, tak nám akurát tak dobre vynadá, že on nie je profesor

muc

to aj tak vizera, ked sa titul ziskava iba pre titulovanie a vazeny/a titulovany/a ani nevie, akou pracou ju ma ziskat. ty dizertacka!