Zmenáreň na STV

Príspevok v téme: Zmenáreň na STV
biela mačka

Ahoj, boli ste niekto v tejto relácii, alebo máte známe, ktoré podstúpili zmenu vizáže? Ja som poslala prihlášku, tak som zvedavá. Len či oni predtým diskutujú o tom, akú úpravu urobia. Lebo táto dievčina, na ktorú dám link, bola pred úpravou omnoho krajšia. Po úprave vyzerá dosť staro a ani sa jej tá ofina nehodí.
www.stv.sk

dobra vila

Pozrela som tu kocku a suhlasim, ze pred zmenou vyzerala OMNOHO krajsie...
Vidiet, ze nema na sebe ziadny make-up a sminky, no aj tak je celkom pekna... a najma VLASY, tie jej uplne pokazili - vyzera otrasne, ulizane a nehodi sa jej ten uces ani ofina.
Po uprave mi posobi ako umela figurina z vykladu :/ - stratila vsetko caro.

biela mačka

Mne osobne sa páči jej pôvodný účes a keď bude po daňovom priznaní, pôjdem si dať taký urobiť - ak ma medzitým nezavolajú do tejto relácie.

Lea123456

zena po uprave (link ktory si sem hodila)vyzera uplne uzasne po zmene.....urcite nevyzera ani staro a ta ofina je podla mna dost sexi....ale tak, kazdy ma iny vkus:)po zmene je krajsia, ma smrnc...akurat mne sa nepaci nova zmenaren s tou mladou heribanovou, uplne to pokazila...odkedy to moderuje ona, nepozeram to....

jajka001_

videla som v archive moju znamu a moc jej to nepomohlo. ale urcite sa najdu aj take na ktorych je ta zmena vidno a je pozitivna. treba vyskusat.