Chcel by som sa spytat, ci je dobre si dat lexaurin pred ustnou skuskou. Trpim dost velkym stresom a uzkostami, ked mam takto vystupovat pred ludmi - len sa bojim, ze to nejak ovplivni moju schopnost mysliet (aj ked prehnany stres to ovplivnuje tiez a to v dost znacnej miere). Prosim poradte, tato skuska je pre mna dost dolezita!
Lexaurin
eric bogdan, mas to z blbosti...
urcite nie pred skuskou
Tak ja som si dal celu, a az take ucinky to na mna nemalo... citil som sa trochu otupene, ale zeby som sa zlozil a spal - to nie. A to s tym stresom - je to viac menej napisane aj na krabicke.
ludia,neviem,co tu pisete podomnou,nechce sa m ito citat,ale kde si zobral ze Lexaurin na stres?vsak mne to dala dr. na spanie :D a nikdy viac,uz to chcelo odo mna,aby so mbola zavisla,stacila mi jedna moja scenka,ked mi to nechceli dat a NIKDY VIAC!radsej caj na spanie
ale je jasne,ze sa ti z neho chcelo spat,vsak ja so msi dala len polku a za 15 minut ma motkalo ako opitu a ked so msa ran ozobudila,ani som nevedela,ako kde so mzaspala
tak v prvom rade si treba uvedomit, ze Lexaurin je preto na predpis, pretoze je velmi navykovy. uzivaju ho ludia, ktori maju vazne neurologicke problemy, triasku, velky stres, ktory sa neda ovplyvnit. Ja neodporucam vobec brat lexaurin pri takychto pripadoch. Ja si vzdy pred skuskou dam pol deci vodky a je to, zbavi ma to prvotneho stresu. Ale pokial nechces byt na lexaurin navykovy, tak si zober maximalne 1/4 tabletky alebo vyskusaj nieco ine! urcite neodporucam celu tabletku! este aj ludia ktorym predpisali lekari lexaurin, tak im davkuju pol tabletky pri vaznych stavoch. takze tak
Ahoj, dik za odpoved!
S Lexaurinom nemam skusenost, dnes som si ho "na skusku" zobral prvy krat... citil som sa tak nejak ospalo, ucit sa mi vobec nechcelo, bol som nejaky spomaleny... mam z toho zmiesane pocity, ale skor si myslim, ze pred skuskov si radsej supnem klasicky redbull a cigaretu, ako Lexuarin. Mas pravdu, je to ako horor, ale co uz... zivot pojde dalej tak ci onak.
ahoj dlink!
rada by som Ti zodpovedala na Tvoju otazku, ale musim povedat, ze je to velmi individualne.. uzitie Lexaurinu ma na kazdeho iny vplyv.. niekoho utlmi, je ospaly, tazsie sa mu rozmysla, no niekomu pomoze v tom zmysle, ze ho naozaj psychicky upokoji, ale ho neotupi, a tak moze podat vykon aky si predstavuje.. tak isto su aj ludia, ktorym nezaberie (moze to byt sposobene aj tym, ze uz si na neho clovek vypestoval zavislost, telo si na neho zvyklo, ale to zvacsa vtedy, ak sa berie dlhodobo a vo vyssich davkach).
mas uz s Lexaurinom skusenost? uzil si ho uz niekedy? ak ano, rozpamataj sa aky to malo na Teba vtedy vplyv.. drzim palce nech skuska dobre dopadne!
PS: lahko sa to hovori, ale skus aj nejake dychove cvicenia.. dychat hlboko a do brucha.. skus nejaku upokojuju hudbu a snaz sa mysliet na to, ze je to len skuska ("ked nejde o zivot, nejde o nic!") - ktoru si v najhorsom opravis a zivot Ti na nej nestoji.. aj ked Ta samozrejme viem pochopit, lebo ja som tiez takyto stresak a verejna odpoved alebo prezentacia je pre mna horor, ale snazim sa na to tom pracovat.. tak vela zdaru!