Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

len intímny vzťah

Príspevok v téme: len intímny vzťah
laskonka12

Ahojte,
chcela by som vedieť, či niekto z vás má skúsenosti s len intímnym vzťahom? Ako to u vás prebiehalo, prebieha, či je vôbec možné nájsť niekoho rozumného, kto by to pochopil a praktizoval? Som už rok bez chlapa, nechcem momentálne vzťah, jednak som nikoho normálneho nestretla a jednak naň nemám ani chuť ani čas, ale sex mi chýba..Nechcem sa vyspať s prvým, ktorého stretnem na diskotéke. Viem, že to niektorí ľudia riešia takto, len sa k tomu otvorene nepriznávajú. Tak som zvedavá, či sa takto anonymne niekto nájde. Vo mne sa to dosť bije, či áno, či nie a neviem ako to poriešim. Mala som len jedného sexuálneho partnera, takže nie som žiadna šľapka, ani dieťa, tak si prosím blbé reči odpustite. ďakujem

11usko

to rysula
no takk ja vravim nemam take skusenosti a aj celkovo v sexualnej oblasti aj napriek veku som skor zelenac:)) a pre veacsniu bab nezaujimavyy aj ked neviem preco si myslite ze lenn taki suknickari vedia byt dobri milencii,,
a jasne ze sexx s niekym koho mas rada je uplne iny ako len ked s nejakkym kamosom

ryšula

a to ako dokážete s niekým sexovať len tak bez lásky? nedokážem si to predstaviť, mne by sa to hnusilo. tým samozrejme nikoho nesúdim ani neodsudzujem, len by som to rada pochopila

11usko

ahojte baby
no ak sa mozem pridat, ja som zatial taky vztah nemal ale myslim ze sa to da a ide v podstate len najst toho spravneho partnera ktory to bude brat takisto.
a je to individualne ako to kto berie ja by som asi v tych 17 to tak neskusal ale vravim je to individualne.
ak sa mzoem opytat laskonka odkial si? ja z ke.
ak chces mozem popisat na pokeci
pa dodi

laskonka12

tansa,
áno tak nejako si to predstavujem.....žiadny vzťah ako držanie za ručičky, denné telefonovanie a vypisovanie, riešenie problémov.....

tansa66

Ja si teda taky druh vztahu neviem dost dobre predstavit aby som bola uprimna. To je akoze sa s niekym dohodnes ze spolu budete len sexovat ale nic viac? proste si zavolate ked budete mat chut, stretnete sa a zasexujete si?
tak tak sa podla mna fungovat neda. Myslim ze to taha travit s tym clovekom viac casu. a akonahle je to aj + nejaky ten straveny cas, tak je to uz len o slovickareni. je to normalny vztah, len to tak nevolate.

anabelll

Ahoj, musim sa priznat ze to praktizujem. Nie som ziadna slapka, myslim ze som inteligentna, vzdelana, chodim na dobru skolu ale na vztah sa este necitim, nemam cas a nemyslim si ze dokazem mat rada niekoho, ak nemam rada samu seba. Piatky chodim von a nemam problem s chalanmi. Skratka vzdy sa niekto vyskytne a odprevadi ma domov. Tymto nechcem povedat ze kazdy tyzden spim s inym. Mam par znamosti s ktorymi sa stretavam a je to o sexe, asak je v tom aj vasen a pritazlivost. Niekedy sa obvinujem a citim sa vyuzita, lacna ale vzdy si to odovodnujem tym, ze som preda mlada a nie je nic zle natom, ked si budem uzivat. Aj ked niekedy ma mrzi, ked ma chalani vidia len v tomto svetle a vsetko co odomna chcu, je sex. Beru ma ako hracku, ktoru sa snazia ziskat, nie ako dievca na vztah. Pritom som nemala vela sexualnzch partnerov a neobliekam sa extra vyzyvavo. Mam 17.

happi:-)

uz par rokov to takto riesim, samozrejme nie s diskotekovymi ci barovymi znamostami, ale jednoducho vzdy sa objavil clovek, kt. chcel to co ja