Je tu niekto kto podstupil labioplastiku? prosim napiste
Labioplastika
Ahojte baby, v stredu som podstupila labioplastiku a citala som si vsetky vase prispevky a vidim ze kazda to mala aj tak individualne, ale chcela som sa len spytat, ci to aj vam vyzeralo tak desivo z toho opuchu? Lebo ja som vraj mala trosku komplikovanejsi pripad kedze mi to robili aj hore nie len dole. Kedze je to cesrtve tak si akoby neviem predstavit ako to bude vyzerat potom. Asi prirodzene obavy. Tak ako ste to mali vy? Pouzivam repik, betadine, betadine mast, a aj lad, dokonca na okraje mi dali aj lioton gel 100000.
Dakujem vam za odpoved :)
Ahojte baby, ja som absolvovala labioplastiku pred vyše rokom. Priznám sa dlho som váhala, ale myslim si, ze som sa lepsie nemohla rozhodnúť. Jedine jedno mínus bola bolest dost intenzívna skoro cely den po zákroku. No na druhy den to bolelo oveľa menej a na tretí uz vobec. Po zákroku odporúčam prikladať si ľad. No dnes uz si ani neviem spomenúť ako som vyzerala tam dole predtym :) pridá vam to na sebavedomí. Odporúčam na 100% a keby ste mali nejake otázky, kľudne napíšte. Pekny den
Ahojte, bola som na labioplastike u dr Skulavikovej. Je pomerne drahá, no ak si potrpíte na výsledný efekt nemá konkurenciu. Zatiaľ som este len vo fáze hojenia, no uz teraz to vyzera tam dole uzastne.
Chcela by som popisat s tou ktora to absolvovala, alebo planuje absolvovat. ozvite sa tu
Dobry den
je tu niektora z vas po operacii alebo ktora to ma za sebou? Chcem sa opytat, vcera som bola na zakrok, vsetko je uplne v poriadku -vobec nekrvacam, ziadne bolesti, opuchy nemam. Chcem sa opytat ci je potrebne uzivat tie tabletky proti bolesti ked ma nic neboli? Antibitotika samozrejme beriem- rano a vecer ,a dali mi aj mast cize stale po kazdej toalete sa umyjem oplachnem natriem to no len neviem este mam dalsie dve teblety brat a ci to nieje zbytocne. Obklady tiez neviem ci si stale prikladat, prikladam si ich tak raz za hodinku dve na desat min. Neviem ani dokedy to tam mastit??? Poradte mi prosim vas a ze ako sa sa o to starali a tak. budem vam velmi vdacna.
Dobrý deň , som 2 dni ho zákroku . Mohli by ste mi poradiť čo mi pomôže k zahojeniu ?? Krém alebo mám nosiť nohavičky ak už nekrvácam ??? Ďakujem
Dobrý deň , som 2 dni ho zákroku . Mohli by ste mi poradiť čo mi pomôže k zahojeniu ?? Krém alebo mám nosiť nohavičky ak už nekrvácam ??? Ďakujem
Má niekto po labioplastike problémy? Pretože ja som 10 rokov po operácii v Trnave. Často mávam jedno miesto zapálené a bolestivé, najmä po kúpaní v termállnej vode. Potom nasadím Rosalgin a niekoľko dní sa "liečim"
Ahojte dievčatá :-) tiez by som rada podstúpila labioplastiku. Vedeli by ste mi odporučiť toho najlepšieho chirurga? Stále sa neviem rozhodnúť.