Jediný vzťah za celý život.

rebellin

Ak si jeden váži toho druhého a je tam stále láska, nevidím dôvod prečo by to nemohlo fungovať navždy. Bolo by to krásne.

sweet_lolitta

ahoj sabina, mozem povedat, ze ja som v podobnej situacii :)) on mal viac vztahov, ja pred nim nie a sme spolu uz 4 roky a ja som naramne spokojna. Coho sa vsak zrejme obavas su sexualne vztahy. Toto bol aj u mna problem, kym som bola zalubena cerstvo par mesiacov, ani mi ini ludia nemohli behat po rozume, no teraz po 4 rokoch si vsimam na ulici peknych chlapov viac :)) s priatelom mame ale otazky okolo tohto vyriesene, chceme byt spolu stastni co najdlhsie, snad cely zivot, no bolo by to smutne mat len jedneho sexualneho partnera do smrti, zrejme by som lutovala, ze som nejaku situaciu nevyuzila tak, ako by mi bolo prirodzne, kebyze nemam priatela. Nehrniem sa do toho, ale ak by to malo prist, tak urcite chcem, aby kazdy vedel na com je a nechcem nic zatajovat. Nevera sa ale tusim toleruje v dnesnom svete viac ako uprimna dohoda pred samotnou situaciou, ktora moze (ale nemusi!) nastat. Som velmi spokojna ako je to teraz u mna.

M74

My sme tiež v prvom vzťahu, ale teraz po 14 rokoch to je už skoro neznesiteľné a sme na hrane rozchodu. Priznám sa, sám neviem, či to má význam ťahať ďalej. Jediné čo ma v poslednom čase držalo vo vzťahu bol strach, že si už nikdy žiadnu inú nájdem. Ale v poslednom čase je mi to už jedno.

betkacat

ja mám tiež manžela z prvého vzťahu, súhlasím s tým, že tam kde sa majú radi, neriešia iných...no a na vzťahu treba pracovať stále...viem čo hovorím, mali sme 26 výročie

xy:)

ja na to, ze je super najst v prvom cloveku partnera na cely zivot, ktory mi absolutne vyhovuje aj s jeho chybami samozrejme. ostatni mozu iba zavidiet sprostymi recami typu "ako vies ci je pre teba naozaj dobry, ked si nevyskusala ostatnych".

boba 77

Je to úplne reálne. Ja som toho živý dôkaz. Ja som sa s manželom zoznámila keď som mala 18 a on 23. On už mal zasebou zopár vzťahov a ja žiadny. Dnes sme spolu už skoro jedenásť rokov. Manželstvo sme uzavreli len pred pol rokom:)))) Samozrejme že aj v našom vzťahu sú problémy a mávame aj tichú domácnosť. Ale to býva v každom zdravom vzťahu. Potom by to už bola nuda keby bolo všetko len pekné.....

sob rudolf

Mám niekoľko priateliek, ktoré sa vydali z lásky za prvého muža, s ktorým chodili. Mne osobne sa to zdá úžasné, pretože toto by som nikdy nedokázala. Verím na hlboký oddaný vzťah aj na lásku, vzájomnosť, úctu a vernosť, no zároveň si uvedomujem, že vždy, aj po rokoch vzťahu môžem stretnúť niekoho iného, kvôli ktorému ten pôvodný vzťah zakolíše. Ľudia budú vždy len ľudmi a city sú v podstate len zmes hormónov a zvyku. A aj tak držím všetkým naokolo palce, možno budú mať šťastie.

soffa

stat sa moze hocico..moze to fungovat na veky,ale casom ked to bude stereotyp zacne ta lakat nieco ine,nepoznane..je len na to cloveku ci to riziko podstupi