Mocenie ovplyvnene psychikou?

Príspevok v téme: Mocenie ovplyvnene psychikou?
Ria 528

Ahoj,mam problem s mocenim.Chodim na wc strasne casto,vydrzim tak hodku a dve a musim zas.Pijem asi 1.5 litra tekutin denne a mam pracu pri ktorej nemozem ist na wc,kedy ja chcem,ale ked ma pridu vystriedat.Preto,ked som na wcku,tak tlacim do poslednej kvapky(a kvapky stale idu...' v nadeji,ze dlhsie nepojdem,ale akonahle si na wc spomeniem,tak musim zas.Je to unavne a otravne,niekedy mam pocit,ze stale len myslim na wc.Pritom nic ma neboli,nepali,moc mam zdravy..Je to len psychicky problem?Ma s tym niekto skusenost?Kazda rada dobra.Dakujem.

ta3

no, nie je to jednoduche, ale si myslim, ze autosugescia by mala zabrat, skus ist na WC a hned si pomysli: nepotrebujem ist na zachod, na zachod pojdem, az ma vystriedaju a hlavne si ver, ze to tak bude, ze to vydrzis, problem a jeho riesenie je skutocne iba v Tvojeom mysleni, pravdepodobne uz cestou do prace na to myslis a mas obavu, ze zase budes mat s tym problem a tam je pes zakopany, vobec na to nemysli, po prichode do prace a pred odchodom na pracovisko sa vymoc, povedz si co som povedala vyssie a celu zalezitost vypust kompletne z hlavy, ak nutkamie dobiedza, zacni mysliet na nieco ine, prijemne, skratka zamestnaj mysel
ja som mala poslednych par rokov velke stresy, myslim, ze tie boli pricinou, ze mam nutkanie ist sa vymocit, aj ked potom vymocim iba par kvapiek, ja nastastie nepracujem, takze mi to nerobi az taky velky problem, ked idem niekde z domu, vzdy sa predtym vycikam a idem a uz na to nemyslim a veru v meste aj niekolko hodin nemam potrebu ist na WC, drzim palce