Chcem nádej

Príspevok v téme: Chcem nádej
xtina1711

Dobrý deň, veľmi by som chcela vedieť názor koho môžem:( viete mam 20 rokov a bývalý priatel o dva viac...rozišli sme sa v utorok, a bol to náš prvý vzťah aj jeho aj môj....trval 4 roky! chcem sa spýtať...:´( počas našho vzťahu sme sa pravidelne rozchádzali a schádzali....raz v lete ma nechal nadobro že som sa mu zhnusila a tak a po 3 mesiacoch sme si našli zase cestu k sebe...no teraz ma nechal s tým že on nebude nikdy pri mne šťastný že ja sa nikdy nezmením a načo to ťahať ked aj tak on so mnou navždy nechce byť:( a išiel si sadnut po robote s jednou babou a boli spolu do 3 rano:( on povedal že ju nechce len sa chcel poradit lebo ona sa rozišla s jeho kamarátom:( a potom mi volal že je koniec že dačo citi ale asi to neni laska:( a ja tak verím že neni koniec!!!:´( proste nemože sa netrápiť a netrpieť po 4 rokoch nie?:( na fb ma vesele statusy a tak a ja len trpím :´( chcem vedieť či je zase nejaka šanca nádej alebo niečo také :´( som zúfala on neni taký že by balil baby a tak jeho to netrapi on sa rad zabava a tancuje :´( prosím velmi keby mi niekto povedal že je šanca že ma ešte lubi a chýbam mu a že sa vráti :´( dakujem:(

mawayoui

xtina, nechcem byť zlá, ale si ešte mladá, máš najkrajšie roky pred sebou a ako koľvek to môže znieť ako klišé, čas je najlepší liek na každú bolesť, aj keby sa k tebe vrátil, aj keby ti dal ďalšiu šancu, polož si otázku, chceš byť po boku muža, ktorý ťa neustále odhadzuje? chceš sa trápiť celý život a báť sa kedy ťa opustí opäť a začne sa celý ten kolotoč odznova? myslím si, že si zaslúžiš viac ako nerozhodného chlapa, ktorý neustále lamentuje či chce alebo nechce byť s tebou a prvým krokom k šťastnému životu bude vymazať ho zo svojho života, vymazať ho zo svojich spomienok a uvedomiť si, že už nadobro odišiel, a aj keby s tebou bol, aj tak by ste si už boli vzdialení, netráp jeho, a netráp ani samú seba. Začni odznova.. prajem veľa šťastia

natalia123

No zbytocne nadeje ti tu davat nebudeme. Uvedomil si proste po 4 rokoch , ze ta nemiluje natolko zeby s tebou nadalej bol. Takisto som sa pred par rokmi rozisla po dlhej dobe s priatelom, a viem, aka to je velka bolest stratit milovanu osobu. no dolezite je to, ze aj ked to boli 4 roky, povedal to, vies si predstavit, ze by sme sa vzali, mali spolu deti a ztrazu by ta opustil....bola by to ovela horsia a tazsie riesitelna situacia raz by ste sa urcite rozisli, uz tam boli rozchody, povedal ti dost nechutne veci....ublizili ste si proste. Bud rada, ze ho nemas, lebo mohol ti uplne pokazit zivot. Je to tazke teraz to pochopit, chapem, ja po rozchode, som tiez svojho byvaleho chcela a nic ine ma nezaujimalo, no po rokoch som pochopila, ako by som si znicila zivot, lebo nikdy by nam to nevydrzalo na cely zivot. Cas vylieci vsetky rany a ked prejde to najhorsie obdobie, tak pochopis akou silnou zenou to z teba spravilo, ze si to zvladla..prajem ti do buducna aby si nasla tu pravu, krasnu a bezbolestnu lasku, a a by si pochopila, ze nestoji za tvoje slzy. Neplac pre niekoho kto svoj cas nechce travit s tebou, neoplati sa to...

ellaa

hmm ani nevies ako ta chapem..ja som v podobnej situacii ako ty..tiez dufam v nieco, co neviem ci sa niekedy stane. Tiez to bol moj prvy vztah a jeho tiez a ako napisala urba, tiez to je jedno velkee trapenie, on prestal byt somnou stastny, zacali mu utekat myslienky kade tade a potom po dlhsom case trapenia nastal rozchod..mne to sposobilo ece vacsie trapenie, ale uz je od vtedy dva mesiace a je to o nieco lepsie...aj ked len o malo:( tiez by som ho chcela velmi spat, neda sa na to vsetko co bolo medzi nami zabudnut...a tiez mavam myslienky ako ty ze akoto ze po tolkych rokoch mu ani nechybam a je uplne v pohode, tiez to nechapem..ale musis s nim prerusit kontakty, viem ze ta to bude trapit, ale ono sa to po case troska zlepsi..ked sa ukludnis a nebudes takto pod silnymi emociami tak potom sa mozno o tom v klude porozpravate a poriesite to..keby to chces riesit hned takto tak by to nedopadlo dobre ver tomu, daj tomu cas

urba

Ahoj,myslim ze ste to len natahovali s timi rozchodmi,poznam to ,tiez som mala priblizne rovnako dlhy vztah ako ty a tiez bol to prvy vazny vztah,ide o to ze za tak dlhu dobu sa dvaja ludia na seba strasne naviazu,jednoducho casom sa ten druhy stava sucastou zivota a preto ak nieco zacne nefungovat,alebo jeden zacina ma pocit ze uz nieje stastny s tim druhym zacina velke a dlhe trapenie...ja som sa rozchadzala pol roka,pol roka trvalo kym sme si dali definitivny koniec aj ked sme sa rozisli stale nieco sme riesili ze preco ci sa nedat dokopy...teraz viem ze bolo dobre rozhodnutie ze sme sa opat nevratili k debe,lebo stale trapit toho druheho je velmi zle,tvalo dlhy cas kym sme si odseba takpovediac odvykli,ale je to vzdy lepsie ako sa spolu trapit...si mlada,nechces zazivat lasku pri ktorej nemusis stale sa bat a cakat ci nahodou zase nezacne pochybovat ci chce byt s tebou?..teraz to boli ..ale ak sa nezmeni jeho pohlad na teba a budes snim ver mi ze ta bolest sa bude len predlzovat...

bebel

preco ho chces naspat? - odpovedz si na tuto otazku. teraz ti velmi myslenie nejde, kedze si pod emociami. ver mi, pozname to vsetci. do jedneho.