neznasam bratovu frajerku

Príspevok v téme: neznasam bratovu frajerku
marifata

chodia spolu 3 roky, ked sa tu nasackuje cez vikend, tak nic ine nerobia, len sedia pred televizorom, za pocitacom. a ked brat niekde musi ist cosi robit - okolo domu, tak ona pokracuje v cinnosti - nicnerobenia.
nesmierne ma to stve. cely vikend je u nas, diva sa, ako ja s mamou dreme, upratujeme, chodime s metlami, pucujeme , varime a ona nic. ani riady neni schopna umyt.

ako jej mam nezne naznacit, ze aby zdvihla rit a isla cosi pomoct? no neni jej to trapne?? ked mala mam dokonca narodeniny, prisiel vinsovat brat s rodinou a ona sa divala ako jej vinsuju a nenapadlo jej podat ani ruku.

ako ju nakopnut, aby sa uvedomila??dakujem za kazdy nazor, lebo uz to nevydrzim a poslem ju do riti.

katka...

Ona je vlastne u vas na navsteve, tak nema povinnost vam upratovat byt. Vadit ti moze, ze tam cely den sedi. Porozpravaj sa s bratom ci nemozu chodit niekam von a tak, a nie cely den vysedat doma.

ja40

a ked chces,aby ti pomohla,tak ju o to popros.....prosim ta nechce sa ti mi pomoct s riadom? a uvidis ako zareaguje,len sa zbytocne nedurdi,lebo ak je fakt mladunka,tak asi jej to nedochadza,ale je tiez pravda,ze jej sa vasa domacnost nemusi tykat pokial u vas nebyva...a okrem toho ak ti to tak vadi,tak to povedz svojmu bratovi a on potom moze povedat jej...

lionesssssss

no to je síce pekné, že ty pomáhaš a švagriná pomáha, či kto, ale frajerka tvojho brata naozaj nie je povinná v cudzej domácnosti vysávať a neviem čo... ja chodím so svojim frajerom 4 a pol roka, a koľko krát som tam umyla riady by sa dalo zrátať na prstoch jednej ruky... je blbé, že u vás vysedáva celý víkend, ale mne by to skôr vadilo z iného hľadiska, ako z toho že neumyje riady...

ak jej tvoja mama nepovie nič tak s tým nič nenarobíš... bohužiaľ... môžeš povedať bratovi, ale to je tak všetko

marifata

ano, aj mame to vadi, ze tu len tak necinne sedi. a neviem co je na tom, keby nam trosku pomohla. ja idem raz za 2 mesiace k frajerovi, a minule sme vysavali. moja mama jej ale nic nepovie, lebo ona je "psychicky" chora. vsetci si to myslia, len ona nie. strasne sa pred druhymi pretvaruje. ale to je zas na inu temu. brat co ma svagrinu a mali sme oslavu, ta sa hned brala umyvat riady sama od seba - aby mama bola odlahcena. ale toto je este mlade a sproste.

lionesssssss

správanie frajerky tvojho brata ťa síce môže hnevať, ale nie je to tvoja starosť... je to jej vizitka... a navyše, ona nie je povinná u vás upratovať... ja chápem, že ťa štve že celý víkend je u vás a vy upratujete a ona nič, ale to fakt neni jej povinnosť, ak to vadí tvojej mame, nech sa o tom porozpráva s bratom, že si neželá aby u vás trávila celý víkend...

ty to nerieš