Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobý problém s hlasivkami

Príspevok v téme: Dlhodobý problém s hlasivkami
Človek

Ahoj, mám už viac než 2 roky problém s hlasom. Ten problém je nasledovný: mám veľmi tichý a slabý hlas, veľmi často mi vypadáva, keď sa snažím povedať niečo hlasnejšie tak sa mi úplne zmení na strašne hrubý až strach. Tento problém mam už dosť dlho a už ma to niekedy vôbec nebaví, už to nie je mutácia lebo to stojí na jednom bode, nič sa nemení, skúšal som už hocičo a ani lekári nevedia čo s tým, nikde nevidia ani najmenší problém. Ak niekto má, mal alebo má stym nejaké skúsenosti alebo ak vie mi niekto poraďiť tak prosím napište. Ďakujem

suns

mozno ti to pride divne alebo smiesne, ale na tvojom mieste by som skusila hlasoveho pedagoga - teda ucitela spevu.. podla mna to nema nic s hlasivkami, resp. ak su poskodene, tak to by lekar zistil - ak su na nich uzliky, treba operovat.. ale problem s hlasivkami moze vychadzat z uplne ineho miesta.. a to je branica .. ak ti dobre nepracuje, nedokazes dat dost dychu a hlasivky sa ti nerozkmitaju a teda nevydas "ani hlasok".. na tej ceste je vela miest, ktore mozu byt poskodene, takze skus tuto cestu :) nemas problemy s dychanim? nebyvas zadychany alebo tak? necitis, ze mas malu kapacitu pluc? neviem, mozno je to hlupost, ale za pokus to stoji, kedze si uz "bezradny..." tak vela stastia prajem :) a hlavne - hlasovy klud, s hlasivkami nie je sranda, ak to raz "prezenies", tak to moze mat celozivotne nasledky.. takze hlavne netlac na to.. vela stastia este raz :) ozvi sa ako sa ti dari.. :)