Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strie v 17tich

Nešťastná17

Ja sa bojím, že mi to nezbledne! Lebo ja to mám aj na tých častiach zadku, ktoré nohavičky nezakrývajú. Dúfam, že do leta mi to vybledne. Ale ako je možné, že sa mi to vytvorilo zo dňa na deň? =(

sewie

to je ok, klud...mne sa stalo to iste,moze to suvisiet aj s rastom-tie moje po case zbladli a uz ich skoro vobec nie je vidno! hlavu hore!to si nikto ani nevsimne:)

Nešťastná17

Nechápem to, veď včera som ich ešte nemala. A vidno to, aj keď mám oblečené nohavičky. Riadne fialové pásiky! Lenže ja už mám asi 2 roky takú istú výšku, váhu, obvod bokov.

MetallicA

bože vy ste odkiaľ, nielen tučné musia mať strie, a tie dostaneš už skôr ako v 17 bud rada že máš až teraz

sweater

ja som chalan a mam strie asi od 15tich, a nebud taka vyplasena, casom vyblednu, a ocakavam v buducnosti zlepsenie technologii na kozmeticke upravy, tak raz si ich hadam dam odstranit :)

jajka001_

neterka je tiez dlha, chuda a ma strie lebo sa tak vytiahla. skus si kremovat pokozku (ale to asi aj tak robis) nech je elastickejsia a netrha sa ti

jankaaaaaaa

aj mne sa spravili uz vo velmi skorom veku, nemusi to byt len z priberania ale aj z rychleho rastu.. pocase to vybledne a nebude to az tak vidiet

jajkafr

Nešťastná
ozaj to sú strie? nemôže to byť len otlačená pokožka z niečoho?
a nepohoršuj sa že v 17tich ja mám strie asi od 13-tich a som tu žijem dýcham :) časom vyblednú a nebudú viditeľné