Baby, mňa asi porazí =(. Dnes som si všimla, že na zadku sa mi vytvorilo mnoho fialových čiarok! Mám 17 rokov, 170 cm, 49 kg, obvod bokov najviac 88 cm! Ja tomu nechápem =(. Vôbec som nepribrala ani nič. Neverím vlastným očiam. Včera tam ešte neboli! Čo s tým? =(
Strie v 17tich
Ja sa bojím, že mi to nezbledne! Lebo ja to mám aj na tých častiach zadku, ktoré nohavičky nezakrývajú. Dúfam, že do leta mi to vybledne. Ale ako je možné, že sa mi to vytvorilo zo dňa na deň? =(
ja nemám...kde sa to dá zohnať? :))
to je ok, klud...mne sa stalo to iste,moze to suvisiet aj s rastom-tie moje po case zbladli a uz ich skoro vobec nie je vidno! hlavu hore!to si nikto ani nevsimne:)
Nechápem to, veď včera som ich ešte nemala. A vidno to, aj keď mám oblečené nohavičky. Riadne fialové pásiky! Lenže ja už mám asi 2 roky takú istú výšku, váhu, obvod bokov.
nic s tym! mne sa tak vytvorili na bruchu a zijem. prajem ti, aby ta nic uz horsie v zivote nestretlo.
ja som chalan a mam strie asi od 15tich, a nebud taka vyplasena, casom vyblednu, a ocakavam v buducnosti zlepsenie technologii na kozmeticke upravy, tak raz si ich hadam dam odstranit :)
neterka je tiez dlha, chuda a ma strie lebo sa tak vytiahla. skus si kremovat pokozku (ale to asi aj tak robis) nech je elastickejsia a netrha sa ti
aj mne sa spravili uz vo velmi skorom veku, nemusi to byt len z priberania ale aj z rychleho rastu.. pocase to vybledne a nebude to az tak vidiet
Nešťastná
ozaj to sú strie? nemôže to byť len otlačená pokožka z niečoho?
a nepohoršuj sa že v 17tich ja mám strie asi od 13-tich a som tu žijem dýcham :) časom vyblednú a nebudú viditeľné