Minerva- otazka?

Príspevok v téme: Minerva- otazka?
smajlik1234

Chcem sa spýtať, začala som s anti. Minerva pred dvoma tyždňami ..anti. beriem po prvy krat ..počula som , že až po tyždni som uplne chranena a nie hned po prvej tabletke ? je to pravda? moj čas ked beriem tabletku je 9 hodina.. no niekedy sa mi podari , ze meskam 10 , 15 min. ma to nejaky vplyv na ochranu .. alebo nie? ďakujem

smajlik1234

petul.. ďakujem ti veľmi pekne:)už len vyčkať nech to skonči..a predsa by som mala ešte jednu otazočku..bola som u gynekologicky a ta mi predpisala gynazol proti zapalu len neviem či ho možem použiť ked mam to špinenie:P

Karina

Ja som spinenie za tie 2 roky nezazila ani raz, ale to je vyslovene individualne. So spinenim som skor zacala mat problemy az po vysadeni.

petul

spinenie je klasika pri zacati uzivani...to robia hormony a tie sposobuju ze maternica pusta trocha krvi...ale to prejde. U mna sa spinenie objavilo az po dakych 4 rokoch uzivania Minervy asi z toho ze uz som ju dlho v kuse uzivala....

petul

smajlik...minervu som brala a bola fajn. zatila som ju znasala najlepsie zo vsetkych HAK co som mala...HAK by mala byt ucinna hned po par tabletach ak ju zacnes uzivat v prvy den menstruacie....a vobec nevydi ze sa omeskas o 10-15 min....tolerancia je do 12 hodin aspon u väcsiny tabletiek...

Karina

Popravde neviem naozaj, ci to ma alebo nema vplyv na ucinok, ale ja som tabletku uzivala velmi casto aj s nikolkohodinovym omeskanim... Zvykla som si ju jedavat pred spanim, raz som sla o 21:00 do postele, inokedy o polnoci, a nic sa nedialo. Ono sa totiz ista hladina hormonov drzi v tele dokonca az 24 hodin mam pocit, niekde som to tu citala na fore. Takze by to malo byt v pohode. A chranena si naozaj az po 7 dni, ale ja byt tebou, tak cakam aspon do dalsieho cyklu, dovtedy kondom. Istota je gulomet. Aj ked to je mozno zbytocne, aspon budes psychicky istena :).

jankaaaaaaa

co myslis naco je pribalovy letak pri tabletkach? na okrasu? keby si si ho precitala vedela by si odpoved na obe otazky