Chcem vás poprosiť o skúsenosti pri liečbe mykózy. Skúsila som tabletu Canesten, mám však pocit, že do rána celá vytiekla, nehovoriac o tom, že vlhko pôsobí ešte horšie. POčula som, že existujú aj 3 menšie tabletky Candibene, ale v lekárni ich nemali. Upravila som aj stravu, ale zatail bez vysledku :(
Canesten alebo candibene?
Gynolact je výborný a drahy nieje
Nespiní bielizen,nieje ako ostatne vaginalne tablety.
GYNOLACT je výzvou pre nový prístup v liečbe bakteriálnej vaginózy prírodné kmene mliečnych baktérií pre ochranu a liečbu
GYNOLACT a jeho úloha v liečbe intímnych problémov žien
• niektoré antibiotiká sa používajú na liečbu zápalov pošvy spôsobené kvasinkami, prvokom Trichomonas alebo patogénnymi baktériami.
• Liečba trvá zvyčajne niekoľko dní
• Je dôležité, aby ste svoj liek užívali podľa odporúčania
• Je dôležité, aby ste všetky lieky, ktoré vám boli predpísané užívala podľa rozpisu, aj keď príznaky zmiznú
• Použitie probiotík je dôležité pre udržanie zdravého stavu a zníženiu opakovaných zápalov.
Vplyv antibiotickej liečby na vaginálne baktérie
Antibiotiká ničia účinne nielen baktérie, ale aj prospešné mliečne vaginálne baktérie. Počas antibiotickej liečby symptómy zmiznú, ale pošva je stále náchylná k infekciám, pretože chýba dostatočný počet ochranných baktérií mliečneho kvasenia. Preto sa stáva, že veľa žien trpí opakujúcim sa nadmerným výtokom spôsobeným patogénnymi baktériami alebo kvasinkami napriek súčasnej antibiotickej liečbe v blízkej budúcnosti. Tomuto neustále sa opakujúci nepríjemnému výtoku možno zabrániť tak, že pomocou vaginálnych probiotík sa zvýši množstvo kyseliny mliečnej baktérie v pošve pomocou vaginálnych probiotík.
Abnormálne a vyššie výtok môže byť známkou narušené pošvové bakteriálnej rovnováhy. V zdravej pošve baktérie kyseliny mliečnej baktérie sú dominantné mikroflórou pošvovej sliznice. Kyslé prostredie v pošve bránia premnoženiu iných baktérií a kvasiniek. Najčastejšie bakteriálne nerovnováha vzniká vďaka nedostatku kyseliny mliečnej. Bakteriálna vaginóza, spôsobuje mliečny výtok, svrbenie, nepríjemný rybí zápach. Možno je liečba antibiotikami, ale vo väčšine prípadov len vaginálny probiotiká predstavujú dostatočnú pomoc. Ďalším častým dôvodom pre abnormálny výtok je kvasinková infekcia. Premnoženie kvasiniek v pošve vedie k hustému, bielemu výtoku bez zápachu spolu svrbením, podráždením a pálením vaginálnej sliznice. Kvasinkové infekcie (zápal pošvy) je zvyčajne spočiatku liečená antibiotikami, ale potom sú probiotiká potrebné pre obnovu normálnej vaginálnej mikroflóry.
Gynolact - pre udržanie a obnovu zdravej a silnej bakteriálnej flóry v pošve
Gynolact je vaginálna tableta obsahuje typické vaginálne baktérie mliečneho kvasenia (probiotiká).
Gynolact zvyšuje počet želaných mliečnych baktérií v pošve a kontroluje bakteriálnu rovnováhu bakteriálnej vaginalnej mikroflóry.
Každá tableta obsahuje 2 miliardy prírodných baktérií mliečneho kvasenia.
ZLOŽENIE
Jedna tableta obsahuje:
2 miliardy 3 kmeňov probiotických baktérií (L.acidophilus, L.casei, L.rhamnosus) v jednej tablete
Výhody Gynolact:
• Bezpečné použitie
• Jednoduché a pohodlné používanie
• Môže byť použitý vždy, mimo menštruácie
• Môže byť používaný ženami v každom veku
• Liečba môže byť opakovaná v prípade potreby
• Nie je potrebné lekársky predpis
DÁVKOVANIE
Gynolact použitie je jednoduché: vložte jednu tabletu prstami hlboko do pošvy pred spaním.
Po liečbe antibiotikami, používajte Gynolact aspoň 3 dni.
Ak máte výtok so zápachom, použite Gynolact po sedem dní.
Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták.
BALENIE
8 vaginálnych tabletiek
airam...1 tabletove balenie Canestenu ma 500 mg ucinnej latky ktore sa uvolnuju postupne, zatial co sest - tabletove ma iba 100 mg ucinnej latky...takze zabrat by ti mali urcite rovnako...otazne je ci ci pri tom prvom ochoreni naozaj mala mykozu...prave preto su lieky na predpis , si ludia do seba nepchali lieky halabala ...
Vdaka za postrehy, skusim aj canesten. Mimochodom Airam, 1 candibene stala vyse 6 eur, tiez sa mi to zda prehnane vela, mam pocit, ze ide skor o znacku ako o kvalitu...
...a nechceš skúsiť aj tie tabletky???Ale to je už na tvojom rozhodnutí.
dakujem lenka123456, skusim :) pekny den
Ahoj,kedysi som si aj ja kúpila pri mykóze tabletu Canesten,ale nezabrala, to som ale netušila,že sa predáva aj v balení po 6tabletkách a stojí okolo 8eur.Teraz som mala opäť tento problém a kúpila som si hneď 6tabletový Canesten, po 2tabletke som začal pociťovať úľavu a po 6-tej som mala pokoj.Takže skús a uvidíš sama.Každá ti ráno trochu vytečie,ale je to prirodzené, takže 6dní budeš nosiť menštr.vložky,ale verím,že ti pomôže.
ano viem, je to napisane preto, lebo tento krem sa predava bez aplikatora. pytala som sa gyn. ci by sposobilo nejaky problem ak by sa mi dostal do vnutra a povedal ze nie, ze moze sa aplikovat aj dnu.
no, pre istotu som sa spytala lebo je tam napisane toto: Charakteristika:
Canesten krém je širokospektrálne antimykotikum, určené len na vonkajšie použitie.
Zvaz aj kvasinkovu infekciu, pri tej ti lokalna aplikacia kremov velmi nepomoze. Ak teda ta mykoza trva dlhsie, pripadne sa opakuje.