Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

existuje frigidný muž?

Príspevok v téme: existuje frigidný muž?
asi.ja

ahojte.. tak vie mi niekto odpovedať na moju otázku? nemôžem povedať, že som uplne frigidná, ale mne by stačilo mať sex tak dva krát do mesiaca, nepotrebujem to vôbec.ale ked to mám,tak je to krásne. a hlavne, najlepšie je to, ked mám v sebe aspon trošku vína .. no a priatel, ten by to dokázal robiť aj tri krát do dňa. stále na to myslí .. a my sa potom často hádame kvôli mojej nechuti k tomu..
takže, existuje a je tu aj vôbec niekto taký, kto nepotrebuje mať sex často? chcem si nájsť niekoho takého a bude pokoj a môžme sa venovať iným veciam dakujem, hlavne za pochopenie a dúfam, že sprosté narážky si nechajte ..

asi.ja

no mám rada sex (milovanie), ked sa môžem úplne uvolniť a odviazať, ale bývam s rodičmi, vedla v izbe sestra s priatelom a s tým mojím som len cez víkend .. takže žiadna sláva :D
no hej, u nás bol sex a tieto témy vždy tabu,ale v tom problém nevidím..

AdamKrt

asi.ja Dnes 09:58:

si velmi napata a vystresovana. Nemala si nejaky problem, ked si bola mala ? Ci bol u vas nejaky negativny postoj k sexu ? Vidis, ked sa uvolni, uvolni Ta alkohol, chut mas. Ked budes s partnerom relaxovat so spravnymi technikami a dobrym obojstrannym pristupom, tak sa uvolnis, ze az... :)

AdamKrt

asi.ja:

stale si myslim, ze si mala asi velmi malo neznosti, ked sa Ti to nepaci. Kopec zien potrebuje velmi dlhu predohru, i predpredohru - a bez nej sa im to nepaci, nechcu to, neni to ono. Pokial sa milovanie pozdvihne na dusevny zazitok, tak nejake obycajne primitivne zasuvanie uz cloveka vobec neuspokojuje. Ked rafinovane zapojite vsetkych 5 zmyslov, ba i viac... :) Neverim, ze by si potom nedostaval chut na take milovanie. No to potom neni skor sex, ale maznanie, masaze, skor umenie relaxacie,meditacie, kde sex je len malicka ceresnicka na torte... :)

Skus Tantru, ta sa Ti bude pacit. Napr. 7 dnovy program vzrusovania a stimilovania sa, kedy sex je az v posledny den. Zacinate len pozeranim, dotykmi, hladeni atd a sex az v posledny den... Ak mas predstavivost, tak si ten program natiahnes aj na 14 dni... Ale ak to par krat vyskusas, tak tolko dni nevydrzis, co sa Ti bude tak chciet :)

Radsej hladaj sposob, aby si si zvysila prezitok, potesenie a chut, ako hladat muza, ktoremu sa nechce. On by nemusel chciet neskor vobec, alebo by si nasiel inu...

sweater

myslim ze sa s tym niekde aj zaoberaju, mam namysli liecbu :) je na tebe ci s tym chces nieco robit, alebo ci sa tomu prisposobit, teda najst si takeho partnera..

asi.ja

no neviem, ja celý život nemusím velmi sex (milovanie). aj ked som ho mala dosť často a nie len s jedným partnerom. ako ked mám vypité, tak vtedy mám chuť velkú, ale inak to velmi nemusím. žeby sa ten hormon vylučoval,ked má človek promile? :D no ktovie, či sa to dá nejako zmeniť, ked u mna nie, tak ako som písala, chcem nájsť takého muža, čo to nechce tak často ako ostatní :D

sweater

ved ti pisem ze existuje, uz tu bolo zopar tem kde zena chcela stale (ako bezny clovek) a manzelovy to stacilo raz za 2-3 mesiace, chudak zena...

asi.ja

nie, hak neužívam.. to by mi bolo viac-menej jasné, že by to bolo aj kvôli tomu, alebo teda, hlavne kvôli tomu. prestala som ju brať v júny p.r.
a nechcem rozoberať mňa a moju nechuť, otázka nebola stanovená na mňa, ale či vôbec existuje nejaký chlap, čo nemá potrebu milovať sa každý den ..

sweater

A podla mna nebol clovek, treba opat pouzit to slovo ´stvoreny´ k monogamii, aj ked ja tak chcem zit, myslim ze aj ked svojho partnera milujes, predsa ta pritahuju aj iny, to samozrejme neznamena ze musis podvadzat, to zase vobec nie...