Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále bolesti hlavy

Príspevok v téme: Neustále bolesti hlavy
Vykina

Dobrý den
Chcela by som sa spýtat a poprosit radu. Už od jesene roka 2009 mám neustále bolesti hlavy. A to každý bohový deň. Ja tomu už nedokážem odolávať a už to nevydržím mám len 13 a je to namňa hrozne veľa. Už ked mi nič nezaberá, napchávam sa liekmi. Nevim z čoho to je. Najprv som veľmi ale naozaj veľmi veľma málo pila. (ani po litra za den) ale uz to ovládam a teda ten liter aspon to je. Neviem nechápem..čo mávam migrény či čo??

abcdefg12345

Na bolesti hlavy je potrebné zničiť baktérie a Strongyloidy nachádzajúce sa v mozgu, taktiež Staphylococcus Aureus, prípadne Clostridie, streptokoky a iné, ktoré sa môžu ukrývať v koreni zubov, či pod plombou,dufam ze som pomohol.

delphia

je to naozaj velmi nezodpovedne nechat rok a pol trvajuce bolesti hlavy bez povsimnutia a odborneho vysetrenia!
napis mi jediny rozumny dovod, preco si este nebola u lekara?

Tinusha

Ja toto mávam tiež..bola som na neurológii niekoľko krát a absolútne nič nezistili...akurát, že to môže byť zo stresov, škola atď...a to máme v rodine migrénu takže pochybujem, že to nič nie je...no zjavne mi si radšej mala zájsť na neurológiu :)

Inner

Chod na neurologiu. Moze to byt aj migrena, aj bolest cievneho povodu, alebo aj cervokokranialny syndrom... v tychto pripadoch ti bezne lieky na bolest trvalo nepomozu...