Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žihľavový odvar na vlasy

iloro

Ahojte kajka123 mam odpoved uz od mala mam dlhe vlasi je to tradicia unas mat dlhe vlasi taze musim sa snazit mat co najdhsie vlasy a samozrejme sa o ne dobre starat ..na dlhe vlasi ..je podmienka ...nie casto sa umivaju pre dlhe vlasi je dobra vlastna masnota ...a ked mozem napisat aj ked smrdia a su spinave ze citis tak este to nechaj ...kazdu nedelu umivam vlasi ..ked vidim ze ich mam trosku rostepene tak ftedi ich ..podstrihnem ale aj to len asi trosku konceki a to je vsetko .no striedam sanponi no najlepsi je zihlavovi ..sanpon .ale aj z pantene...ale fakt hovorim od spini rastu vlasy taze asi tizden si ich neumivaj pokial niesu mastne ani po tizdny este ich nechaj

kajka123

Včera som sa ostrihala a velmi zo lutujem... Chcem aspoň o 3cm dlksie vlasy... Chcem ich už 1. Jula lebo idem na dovolenku a chcem mat dlhe vlasy... Tak prosiim co mi pomoze na rast vlasov?

hanka9

V neskorej jeseni zbieram koren lopucha a zihlavy
-opucovane a nakrajane, resp. rozdrvene to dam do liehu (50-60%) a necham 14 dni luhovat za kazdodenneho pretrepania
-precedim a mam zaklad ktory uschovam
-no a pri aplikacii na vlasy dam jednu pol. lyz. z tinktury, rozriedim vodou
-pridat sa moze (nie je podmienkou) aj par kvapiek oleja, ci vona atd., ako kto chce
P.s- no a tinktura sa uziva aj vnutorne.

Miriam2412

Najlepší je koreň zo žihľavy, ale taktiež sú dobré, už spomenuté, listy zo žihľavy, nechať chvíľu povariť, a potom asi 10 minút nechať lúhovať. A tým odvarom oplachovať vlasy po každom umytí. Na vypadávanie vlasov je tiež výborný kokosový olej, samozrejme pri pravidelnom používaní. Ja ho mám a som veľmi spokojná. Tiež pomáha proti štiepeniu končekov.

Marienka29

Milé slečny,
som kaderníčka už nejaký ten rôčik. Od Dixi šampónu a tých prelivov, ti popolavá blond zozelenie, iba ak si to necháš na vlasoch dlhšie ako 3 minúty :) Takže s tým šampónom si vlasy umývaj rýchlo :) Kedysi som bola blond, teraz mám čokoládovú hnedú. Dobrý je na rast aj Cappilan z lekárne (10€ stojí) je taký na výber šampón, kondicionér, alebo sú aj ampulky. V prípade ak chcete nejaké rady, kľudne mi píšte na mail maja.malikova@centrum.sk

alic3

j.a.> no neviem, kam by som ju chodila v bratislave hladat a ked ju budem mat v zahrade, aspon budem mat istotu, ze je nezavadna. a dik za recept. :)

j.a

alic3
pestovat zihlavu?:P..prepac,ale zihlavu mas predsa na kazdom rohu:P
Najlepsi je koren,no ja na korene nemam nervy,pootrhujem listky a netreba sa mi s tym piplat.Aj tie su velmi dobre.No a priprava je jednoducha,zalejes horucou vodou,nechas vyluhovat a prelejes si tym vlasky.
a dixi sa da kupit ozaj vsade,maju ho aj v DM dokonca.

sampon

pripájam sa aj ja k tomu že dixi šampon je super :) jedine nema nijaku čarovnu voňu ale to mi nevadi :)) a žihlavový odvar krásne spevní vlasy