Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

akne len na brade.

Príspevok v téme: akne len na brade.
j.a

su to take male biele hlavicky,nemam ani okolo zacervenanu kozu ako pri tych ostatnych velkych vyrazkach,co som kedysi mala,je to len proste taka mala biela hlavicka a len na brade.Je ich len zopar,asi tak 3,4.obcas mi zmizne vsetko,potom sa rano zobudim a je to tam zas.zakryt to neide,vytlacat to nebudem.Co by ste poradili?A inac neviete preco sa tvoria prave llen na brade?nebude to mat suvis s nicim ,,vo vnutri" organizmu?

j.a

delphia
dakuejm za radu.Zinok uzivam dva mesiace,Koloidne striebro som si minule vsimla u nas v lekarni,tak ho vyskusam,co to zrobi:)

delphia

pravidelne cistenie u kozmeticky, lokalne namiesto plet. vody pouzivat koloidne striebro, hydratacny krem a vnutorne zinok dlhodobo- reguluje tvorbu mazu.

000nastenka

Ja by som šla na tvojom mieste ku kožnej nech ti predpiše Aknemycin Plus.. Ja to mam s tym si natieram každy deň tvar a zmizli mi vyražky a nove sa skoro vobec nerobia

j.a

blink_182
ku koznej som chodievala,fuu,dlho predlho,pomoct mi nic nepomohlo,bud vobec,bud len ciastocne,alebo aj,ale po vysadeni sa vsetko vratilo.a zo vsetkej tej chemie,kortikoidov a neviem co to este obsahuje som si tak znicila plet,ze ku koznej nepojdem,aj keby som musela.Koniec koncov,mala som hrozne akne,po celej tvari,no vyliecila som si ho sama.No terz sa mi tvoria tieto biele hlavicky,nespati to ani velmi tvar a nie je ich ani vela,ale su tam.Akosi sa mi ich nedari zlikvidovat,tak som chcela pocut radu niekoho,kto s tym ma skusenosti.Hmm..a co sa tyka tej kvalitnej kozmetiky,tak asi mas na mysli tie drahsie,napriklad (vichie,bioderma,...ci?).Tie mi nepomohli nikdy,ani tie dostupne z drogerky (typu garniet,dermakol,...).Scistiacimi gelmi a vodickami,kremikmi atd nemam tiez dobre skusenosti.asi tak.

cize radsej by som uvitala konkretnejsiu radu:)

shinji

v drogerii hladaj napr.ABcosmetic nieje to drahe je tam napisane ze obsahuje tea tree skoda ze neviem presne nazov.a musi to byt na tvar.